Incheckad och utcheckad

 

Det gick bra för Nicco, ingen fraktur utan snarare en sträckning. Tänk om dom kunde ha en liten simpel röntgen apparat på vårdcentralen så man slapp all denna väntan på akuten, vad praktiskt det skulle vara. Men det skulle förmodligen bli alldeles för dyrt.
 
Nå, nu fick då hon och Åke ett tillfälle att besöka tågstationen så även hon fick se hur det ser ut därinne. Jag fick inte se tågstationen den här gången men jag fick göra ett snabbt återbesök vid södra entrén. Och hur kan det komma sig, tro. Jo, jag parkerade där då jag och Nicco var på akuten, bra med platser och motorvärmare samt att man bara stoppar in kontokortet och checkar in, för att sedan…om man kommer ihåg det, checkar ut innan man åker, vilket jag totalt glömde bort, men se tokigt. Jaja, jag tordes i alla fall inte lita på att man automatiskt blir utcheckad efter klockan 17, så därför åkte jag förbi där på hemvägen.
 
Fick en glimt av tomten i Järlåsa, ovanligt gullig sådan och utan skägg:
Tomten är givetvis Sally och antagligen är det mamma Theresé som hållit i kameran/mobilen.
 
Nu håller jag på vara klar med julklapps inköpen, har kvar någon men jag vet vad det ska bli och jag måste nog vänta med att köpa dom tills jag fått min lön, min sista lön jag fick var ju bara för två dagar och det håller på att kännas nu, det ekar tomt i plånboken och det är snudd på att det blinkar error i uttagsautomaten.
 
Åke skulle beskriva en person igår och hade vissa problem att hitta dom rätta orden, ja, sa han till slut, han saknar nog några kopplingar däruppe, aha sa jag, så det är nästan så att det luktar lite bränt då han passerar, efter kortslutningar, han haft, moahahaha, nu har vi varit lustiga så nu får jag avluta dagens blogg och dricka lite mer kaffe. Ha en fin lördag, allihop!
Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Ja, tomten kom tidigt till Järlåsa. På måndag ska Sally vara pepparkaksgumma på jobbet, om jag blivit frisk tills dess. *snörlvar*
  Fick kanske något bättre kort med kameran, så jag ska ladda upp de på bloggen. Mobilen är ju inte så stabil, speciellt när inte Sally vill ligga still.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-12-11 10:17)
  Det är som när man ska fota katterna i högkänsligt läge, det är som förgjort, för naturlgitvis ska dom vrida på huvudet samtidigt som man knäpper och då syns det bara ett stort lurv. Har inte fått se några bilder på fyra generationer än, var det något som blev bra där?

 3. Theresé Hällsten

  Verkar vara omöjligt att få sex personer att sitta normalt, inte titta bort, nysa, eller peta sig i näsan, samtidigt… Ska se vad jag hittar. Fanns inget direkt ”wow-kort”, men vi är ju så naturliga av oss, så de spelar nog ingen roll om hundra år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.