Oj, så lätt och enkelt det gick…eller

 

Det blev en del ute sittande igår, då dom var här och fixade proppskåpet. Nu kommer dom tillbaka på tisdag och gör klart, vi ska ha in en paxfläkt i badrummet också, samt fixa till Niccos takfönster i hennes badrum, det är inte riktigt tätt, däruppe.
 
Passade på att grilla till middagen och efter vi ätit så åkte vi upp till Norum för att hämta hem bussen…
 
Nu vet alla som håller på att känna oss att ingenting kan vara så enkelt, som att åka och göra något och sen är det bara klart. Nejdå, någonting måste ju jäklas litegrann, åtminstone.
 
Vi drog av pressningen, tjopp tjopp, vek ihop och bar bort den, det var gjort på 5 minuter. Låste upp dörren och Åke tog plats bakom ratten, vi höll en liten tumme och se…den startade lätt som en plätt, precis som om vi hade haft igång den, en timme innan, och ändå har den stått där, med batterierna inkopplade, hela vintern.
 
Jag hann aldrig säga till Åke att det aldrig tidigare, varit så fort gjort att hämta hem bussen. *slurp* så försvann halva däcken ner i lervällingen och där står den, än idag.
 
Min käre far, har ju som varit där med sin grävmaskin och hållit på, nu har det blivit vatten och sörja runt omkring, som tur är har han lite, maskiner att välja på och han ska dit idag, så då får han hjälpa Åke att dra loss bussen…kanske med en traktor eller lastbil, för allandel, här sitter det inte fast 🙂 Men det blev ju tyvärr lite extra tid till detta nu, hade allt varit som det är för ”normala” människor, så hade bussen stått i Umeå idag, och Åke hade kunnat ägna sin tid till Camaron, istället.
 
Nå, vi är van så vi kommer inte att gräva ner oss för det, vi tar det precis som en vanlig dag i Hällsten/Lundmarks liv.
 
Nicco ska dansa streetdance idag, på stan och jag ska jobba, det är väl ungefär vad jag vet om dagen, sen får vi se hur kvällen kommer att te sig, kanske vi tar en sväng med buicken eller så är vi bara hemma och tar det lugnt, jag jobbar ju imorgon också. Ni få ha en bra lördag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.