Ja, jag kommer nog ihåg

 

En dag som denna kan man inte låta bli att försöka komma ihåg vad man gjorde för 26 år sedan, hm…varför det just är 26 år sen, har sin förklaring, då föddes nämligen Theresé. Och ok, så svårt att komma ihåg vad man gjorde, har man ju faktiskt inte heller 🙂
Så Theresé, från oss alla till dig, Grattis på 26 årsdagen, hoppas Anders bakar en jättegod tårta och att du får det du önskat dig. Av oss har du ju redan fått presenten, men vem vet, det kan ju bli något mer då vi kommer ner. Här sitter Theresé på hästryggen, fem år gammal, nere på high Chapparall.
Kanske jag kommer att komma ihåg just denna dag också, i framtiden. Jag ska opereras idag, närmare bestämt om ca två timmar, så förberedelserna är i full gång…det fattar ni ju, eftersom jag sitter här 🙂 Nu på morgonen är den heta frågan om jag kommer att komma mig ut med bilen då jag ska åka, nu ska det nämligen asfalteras på vår in och utfart. Jaja, inte värre än att jag får hålla korpgluggarna öppna och gå ut och köra undan bilen om dom skulle börja komma smygande åt det här hållet, läggaren har redan passerat.
Igår blev jag bjuden på kaffe, på ”gammgården”, av Inge-Gerd och Janne, vi var nog samma gäng som alltid, som satt ute. Dom planerade för en tågresa till Övik, nästa vecka, och vi får se, kanske jag hänger på, det beror på dagsformen det. Och som jan A sa, skulle tåget, av någon outgrundlig anledning, inte gå, just den dagen, (skrev hon lite lätt ironiskt) då skiter vi i resan, buss kan man åka när som helst.
Näpp, nu har jag inte tid att sitta här och…sitta, önskar er alla en fin dag!
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Ja, kors i taket! Jag tänkte precis att du nog inte kommer komma ihåg… Som förra året, ungefär… Men så gick jag in här igen, och där stod de ju… Synd bara att du avslöja min ålder… (Även om de får dig att framstå som gammal *skratt*)
  Mja, Anders brukar säga att jag får baka, för min egen skull, för annars skulle de smaka så vidrigt. Så jag lagade ”Devilous chocolate cake” igår kväll, som jag hoppas blir värd det ikväll. Men nu är det snart frukost… *dreglar lite över en måltidsersättning och en kaffe**NOT*

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2011-08-16 06:52)
  Jag gammal…ha, skulle inte tro det, det har ju motsatt effekt, ingen tror att jag har en så gammal dotter, ehhh…nä, du var ju inte gammal heller, hm. Nä, måltidsersättning lät inte så lockande, kaffe går ju an, men då har du nåt att se fram emot ikväll då, go´fika.

 3. Lisbet Olofsson

  Tiden går väldigt fort när man har det bra. Fast tiden går ju i alla fall kom jag på.
  Synd Kubbe regnade bort också.

  Snälla kan du återgälda mitt besök och trilla in på min sida idag och skriva en kommentar. Det skulle betyda mycket med din åsikt.

  Tackar på förhand

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-08-16 07:18)
  Ja, nu hoppas vi på Piteå istället, om inte annat så ska ju Nicco köra upp för licens, det ska bli roligt. Jag har lämnat mitt tycke på din sida, dina ord är min lag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.