3 minuter… 3 minuter… 3 minuter

 

Jag har som bekant, två mobiler… rätt så irriterande, ibland, faktiskt. Nu ska jag säga upp den mobilen jag har på abonnemang, och ringde dit igår, för att göra detta. Första gången sa dom: det är många som ringer nu, du har plats nummer 3. Sen svarade dom, vidarekopplade och det blev tyst som i graven. Efter 5 minuter lade jag på.
Ringde upp igen, efter middagen, samma svar, 3 minuter, dom vidarekopplade och nu fick jag svar att det var så många upptagna att dom skulle ringa upp mig istället, tror ni det hände? Näpp, inte då.
Provade nu igen… exakt samma sak, 3 minuter, jag börjar ana att detta är ett förinspelat meddelande, för hur kan det komma sig att man ringer dit flertalet gånger och alltid lyckas komma in med 3 minuters beräknad väntetid. Nå, nu fick jag svar och började genast med att fråga varför dom inte ringt upp. Det visste han inte och bad om ursäkt. Han kollade på nån data och såg helt plötsligt att allt var fixat, abonnemanget uppsagt och klart, lustigt bara att dom inte ringde upp och talade om det, men men…man ska kanske inte begära så mycket, nu är då det ur världen, kanske, förhoppningsvis, återstår ju att se då 3 månader passerat, vilket är uppsägningstiden.
Idag ska jag och Nicco upp och fika hos morsan, Nicco lade in önskemål om god macka, brieost och päron, önskemålet mottaget, fick vi till svar igår, så det är nog vad vi kan förvänta oss.
Imorgon ska jag inte bara på tur med ”bloggHelena”, utan jag ska också infinna mig på Plaza hotell, strax efter 16, för att få kaffe och en macka och sedan ska jag tydligen delta i en gruppdiskussion om hushållsvaror, under ca två timmar, sedan får jag 400:- i näven och får åka hem, jojomansan.
Jag blev nämligen uppringd i fredags om just detta… och jag var nog som ett stort frågetecken, men förmodligen… är detta något jag faktiskt har anmält mig till för bra nog länge sen, och därför glömt bort. Alltså att kunna vara med på såna här diskussioner i grupp och det ska sedan analyseras. Rätt så bra timpenning också 🙂
Önskar er alla en fin tisdag!
 
Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Det är förstås ett förinspelat meddelande och 3 min bara för att man ska stanna kvar i luren. Ett under att de öht svarade.
  Det påminner mig om att jag måste säga upp en hel del inför flytten. Bäst att kolla upp nu eftersom uppsägningstiderna brukar vara 3 månader.
  Ha en fin dag! Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-03-06 11:34)
  Visst är det så, och vet du vad, nu fick jag ett sms från dom, med erbjudande om en ny mobil, 200:- dyrare/månad fast med gratis sms, om jag skulle stanna kvar, men jag antar inte deras erbjudande, jag använder ju inte ens den här mobilen. Jo, det är en hel del att tänka på inför en flytt, men det mesta ger sig, av sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.