Vad svarar ni på det?

Jag var in på djuraffären idag också… katterna eller rättare sagt Eloise, den större av dom, har ju fått förbehåll då det gäller hennes diet.

Men det finns ju en djungel av djurmat…alltså hallå. Och någonstans trodde jag att maten för seniorer, innehöll mindre fett, men så var inte fallet, och hur ska jag få Eloise att äta mindre, då Enya och hon äter på samma tider, på samma ställe och delar allt???

Winstone skulle också få mat,och här gäller det också att veta märke, hur mycket,vad han väger, hur gammal han är och vad det är för ras, ojojoj. Nå, nu har dom då mat hemma så dom klarar sig ett tag.

Men visst var det lite lättare förut… då hade man nog inte så mycket valmöjligheter, och egentligen säger dom ju att det till exempel för en katt, inte har någon som helst betydelse vad det är för smak på maten, utan det är vi, som människor som tycker att dom ska få olika smaker hela tiden, därför att vi skulle vilja ha det på det sättet. Men det var ju vi det.

Chefen fick en fråga, av studenter som var här, vad hennes favorit mat nummer ett var för någonting. Svårt sa hon och grunnade. Och visst är det svårt om man ska välja, men lättare blir det om man ställer den här frågan istället: Om ni bara fick äta en och samma sak i en månads tid, vad skulle du då välja? Klura på den ni… och svara gärna 🙂

Maria Lundmark Hällsten