Nu drar vi…snart

Lördag… egentligen en sovmorgons dag men det blev inget sånt. Jag klev upp strax efter 7 och kokade kaffe. Vi har nämligen planer för dagen. Efter frukost och promenad med Winstone, packar vi in oss i bussen och drar till Malå där det vankas lunch, kanske på Dungers… eller Frasses eller Byblos, man kan aldrig veta.

Sen åker vi till Udden och lastar Niccos Amazon, som nu ska hem och placeras på vår gård, undanskymd och övertäckt. Och när det är gjort, åker vi hemåt igen och får förhoppningsvis käka middag hemma… det är tanken/planen, men dom där så kallade planerna brukar oftast låta alldeles för enkelt, och jag tror vi har tur om vi är hemma vid sjutiden, ikväll.

Jaja… vi är ju i alla fall lediga imorgon, så vi sitter inte i någon sjö… här är förresten en bild över Lainejaur sjön, vid vår stuga:

Foto0442

Besöket hos tandhygienisten gick som på räls och hon gjorde mest bara en koll och tyckte inte att jag skulle behöva komma till henne nåt mer, hon ville mest hålla koll på en tandficka hon lokaliserat men det hade inte blivit nåt mer med den, så vi har lämnat det så länge.

Sen träffade jag Helena på Finas… och jag fick en cool present av henne, tänker inte avslöja vad det är… än, utan jag ska sätta upp den först så ska ni få en bild på grejen 🙂 Fort hade den lilla träffen gått och det var dags att bege sig ner på jobbet.

Det blev en lugn eftermiddag, vi gjorde Pannacotta, och det gick alldeles utmärkt och detta var första gången i mitt liv som jag donat med gelatinblad, jag har haft någon konstig föreställning om att gelatinblad skulle vara ett helsicke att hålla på med, ett sölande och trixande, det skulle ta tid osv, men det där var väl inget att gruva sig för, det var ju hur enkelt som helst. Ja där ser man hur man kan få för sig saker som inte stämmer överhuvudtaget 🙂

Nä nu ska jag slå igång några ägg, och under tiden göra i ordning mig själv så har jag slagit två flugor i en smäll, och sen äter vi frukost innan jag går med vovven, så vi kan åka någon gång. Önskar er alla en fin lördag!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten