Jag törs inte lova, men…

Snacka om att man haft hjärnsläpp och svårigheter att komma på vad man ska äta, och nu är det ju inte bara middag vi snackar om, frukost och lunch, har som ingått också. Jag skyller absolut på värmen, och givetvis att man plötsligt är 3 som ska äta alla mål, alla dagar, och inte som när man jobbar och käkar rester till lunch. Eller då man är ensam och det inte har så stor betydelse vad det blir.

Och nu, ännu större dilemma, vi åker till Uppsala idag, och på torsdag tar vi sikte på Sundsvall, där vi ska vara i dagarna 4, eftersom Nicco ska tävla, och det är ännu svårare att tänka ut mat, vi har inga direkta diskmöjligheter och platsen i kylskåpet är begränsad, då gäller det att tänka till.

Jaja, det är ju några dagar kvar till dess, hjärnsläppet kanske lossnar.

Det är många som sagt att dom tycker att Winstone ser så fin ut, mycket päls…ja, när vi kastrerade honom sa veterinären att pälsen ofta blev finare och tjockare, hm…*klurar*, innebär det att om man som man, tycker att man håller på ha en kraftig mittbena, skulle kunna kastrera sig och vips, så fick dom mer hårväxt igen??? Nu törs jag ju inte lova att så är fallet, men… 😀

Foto0744

Igår hade vi middagsgäster, Tina och hennes man Christian kom hit, vi gick ut hårt och käkade svensk fläskfilé i gräddsås med potatistårta och sallad, till efterrätt blev det Toblerone parfait med jordgubbar:

Foto0612

Har ni märkt skillnaden på svensk fläskfilé, kontra dansk? Den danska filén har mera senor och insprängt fett, man får inte heller lika fina skivor då man skär upp den, i ändorna ser det mest bara trasigt ut, så jag väljer helst den svenska filén, dessutom inbillar jag mig att dom grisarna har mått bättre, men vet inte om det stämmer.

Kvällen avslutades utomhus med eldning i vår ”kruka”, mycket trevligt. Nicco och Tina sprang iväg och skulle rädda en igelkott som sprang omkring på vägen, han försvann in på Tord och Camillas tomt, för att sedan dyka upp på Blomstervägen och in till grannen.

Och kolla vad jag fick av dom, som tack för blomvattning:

002 003Cool va? Och Åke fick sig ett par racesulor, får se om det blir fler snabba riviga starter med dom i skorna 😀

001

Kul måste vi ha haft, ni skulle bara veta vad jag drömt…:D Stålmannen var här och hade ingen dräkt att ta på, så vi fixade fram en blå nylonstrumpedräkt, som han klämde sig in i, men han klagade över att ärmarna blev för långa, det fixade jag genom att klippa av dom, problem solved!

superman_144542420

Nu är det disk på agendan, sedan får man väl käka frukost innan man börjar lasta det där sista man ska ha med sig, såsom kläder och annat tjafs. Önskar er alla en trevlig söndag!

 

 

Maria Lundmark Hällsten