Teknikens under, med snubbelfaktor

Ja vad säger man, teknikens under. Jag fick med mig en handväska/axelremsväska igår, från kirurgen. Så nu är jag kopplad till den, konstant, och under natten ska den dessutom laddas. Jag tänkte ju genast, jag…sladdar och annat som kan komma i vägen, snacka om snubbelfaktor, eller typ, linda in sig i alla sladdar under natten, men det har gått förhållandevis, bra.

001 002 003

Jag fick snabbinstruktioner däruppe, och om den börjar larma, säger kirurgen, så stänger du den slangen, slå av apparaten och starta upp, om den ska tömmas, gör du så här, och sedan så där…blablabla. Men det kommer säkert inte att hända, avslutade han.

När vi käkat middag, var det nåt plötsligt ett nytt ljud i vårt hus, tog en stund innan vi lokaliserat det till väskan, den larmade. Nå, Nicco fick assistera och hon fick igång den igen, och den har funkat så här långt, och inte har jag snavat på den heller, tur 😀

Nicco har fått ta mammas/mormors gamla tv bänk, en låg, vit sak som matchar hennes sminkbord. Nu ville hon ha något på väggen…nån typ av hylla. Vi åkte på Jysk igår kväll, men jag var den enda som hittade nåt som jag ska ha i köket, ett litet vitt vitrinskåp, som ska hänga på väggen.

Sen kom jag på att hon kunde få ta en vit tavellist som jag inhandlat för säkert 2 år sedan. Jag såg den framför mig, liggandes i källaren, för den blev aldrig upphängd. Men då vi började prata om den igår, så kunde jag inte riktigt fatta vart jag skulle leta efter den. Men slanten föll ner, till slut, vi använder den ju själva, den sitter i matrummet, ovanför den låga skänken, jojo.

Får väl fixa en ny då. Samt en hylla med vita plan….vart jag nu kan tänkas kunna hitta det. Expo kanske kan leverera, eller MIO.

Snart dagas att leta efter nya vinterskor också, jag vill ha halkfria sådana, undrar vart jag ska leta då, hm…jag kanske ska googla på saken. Man ska ju absolut bli skeptisk då man hittar skor med inbyggda broddar, för det borde innebära att skon i sig, inte alls är så säker då det blir halkigt. Jag hade ju såna ifjol, och dom åkte i soporna. Nu får det bli nytt, dom ska vara enkla, sköna, varma och som sagt, stå emot halkan, och gärna blötan också. En riktig universal sko…vore toppen 😀

Ha det gott, allihop!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Harriet

  oj, vad ska väskan mäta? Är det för läkemedel, el ekg?
  Fö lät jag en bildäcksfirma dubba på ett par skor jag kunde använda i den värsta halkan som var i vintras. Och den värsta halkan var ju i princip från nov till maj, eller hur?!
  Funkar jättebra som motionsskor, att promenera i, men bör nog inte användas till annat? Inköp och sånt funkar nog inte så bra, då de flesta handlarna vill behålla sitt golv intakt!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej den mäter inget, utan den ska suga ut så det blir vakuum i mitt hål på magen, så dom kan sy igen det, förhoppningsvis, och att jag inte ska behöva vänta i evigheter på att det ska ta ihop av sig själv. Smart att dubba dojorna 😀 Men som du skriver, det är bara funkis då man är ute. Jag tycker det är så trassligt då man ska in på en affär, och man ska måsta ta bort broddarna.

   • Harriet

    ahaa ja jag kom på efter att jag skrivit, att det måste vara nåt med vaccumet. Har aldrig sett nån sån. All Lycka till nu, att det läker ihop snabbt, så du får känna dej normal!!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Det är tydligen inte så vanligt, men dom tycker att det är en bra metod, så det hoppas jag att dom har rätt i 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten