Borta!!!

Ja nu får man lov att ställa om sig, igen, till det ”normala”. Jag blev av med väskan igår, och jag sitter fortfarande och väljer om jag verkligen måste resa mig upp eller om jag ska vänta tills det är fler saker jag ska göra, allt för att slippa bära med mig den där saken. Men så kommer jag på, att jag har inget bihang, längre. Och allt går lite fortare 😀

0012-1024x1024

Satte mig upp i sängen i morse och det har ju också varit en procedur, att reda ut sladdar och slangar, jag har ju inte sluppit ha den på mig under natten, utan då har jag dessutom måsta haft den på laddning, så jag tänkte göra precis vad jag gjort alla morgnar, nu ett tag, men så kom jag på, återigen, att jag är fri från det där, härligt! 😀

Nu återstår att se vad det blir av det som är kvar, av mitt hål. Inte så stort längre, men det ser lite lustigt ut, på min mage. Jag ska tillbaka på torsdag, för en sista check innan distriktssköterskorna får ta över omläggningen.

Känns också jätte konstigt då min hud, plötsligt fått kontakt med mina kläder, jag har ju haft ett stort klisterark över magen, i 2 månader nu, så det blev också en upplevelse, haha…ja huvudsaken det går framåt.

Idag, den första december, och 24 dagar kvar till julafton. Hm, jag tycker det går alldeles för snabbt. Tycker inte att det var 1 år sedan man letade fram julpyntet. Och jag har suttit och kollat i mina arkiv, på olika bilder, mest har vi nog på vår och sommar, och då jag såg dom, så kändes det ändå som det var alldeles nyss, men vi är ändå där igen, om ett litet tag.

Foto2776 Foto2777 Foto2778 Foto2870 Foto2871

Ingen bromsskärm har vi, inte heller kan man stanna klockan, eller jo, det kan man väl visst, men tiden tickar på ändå 😀

Och som barn, gick det sååå långsamt. Aldrig blev det jul och sommarlovet var en evighet bort, man skulle ha fått haft lite av det, kvar, så man hann längta efter saker och speciella dagar, nu hinns det inte med, utan tjopp, så var dagen här.

Nä, nu ska jag ha frukost innan promenaden, sedan har jag lite ärenden jag hade tänkt uträtta, så har man inte allt kvar, till sista stund. Önskar er alla en trivsam tisdag!

mats_carlsson_20130629234308Hittad på google

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Hoppas att hålet nu är så litet att det inte går att slänga in en hatt i varje fall 🙂

  Nej. men grattis till att du nu slipper bära omkring på den där ”mojängen” längre och att du snart är ”back in business”!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nädu, nu ryms ingen hatt, inget äpple heller 😀 Snart är man som ”normal” igen, och det känns jättebra. Tack Anders, för hälsningen!

 2. Marja Granqvist

  Så skönt för dig att slippa den där väskan och det måste kännas bra att det går framåt. Ta det nu lugnt så att du inte blir alltför yster av friheten.
  Sen vet jag inte om det var så snällt av dig att lägga upp fina sommarbilder… fast jag antar att det var för att peppa oss i vintermörkret. 🙂
  Ha en bra vecka! Kram! 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…jo jag tänkte att det skulle värma alla själar, jag blev lite varm av bilderna 😀 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten