Se detta framför er…vilket lyft!

Har ni tänkt på hur fult vårat NUS är…fruktansvärt tråkigt, grått, miserabelt. Vilket lyft det skulle vara om dom kunde måla om det. Picture this! Falurött, med vitt runt alla fönster, ditmålad snickarglädje.

Runt hela lasaretts byggnaden, målas det rabatter, träd, och människor i olika skepnader och i olika stadium i livet. Det skulle ta dagar att gå runt och se på alla olika detaljer. Och pricken över i:et, helikoptern skulle målas som en drake…och vid speciellt utvalda tillfällen, kunde den till och med åstadkomma ett rökmoln 😀

Ja, det är bara fantasin som sätter stopp, och förmodligen, i just detta fall, även ekonomin, Men håll med om att man kanske skulle tillfriskna fortare om man hade nåt roligt att se på.

I parkerna runt lasarettet finns det ju utsmyckningar, vissa finare än andra. En papegoja, ja varför inte:

2016-08-03 15.13.01Men detta, jag ska inte tala om vad jag tänkte på, då jag först såg högarna..låt höra, vad var er första tanke?

2016-08-03 15.11.20Sista officiella bilträffen på Gamlia ikväll…och jag jobbar, fast om vädret tillåter kanske vi tar ett varv på stan, efter åtta, bara för att vi kan 😀 Jag blir inte klok på hur man stavar Gamlia, på vissa platser stavas det med två M och på andra med ett…jaja, ni fattar vad jag menar.

Hoppas på en fin onsdag för er alla!
2016-08-30 15.01.55

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Ha, ha… de där högarna skrev jag ett inlägg om för fyra år sedan. Jag hade cyklat vilse på sjukhusområdet och kom fram till ’bajshögarna’ som jag kallade dem. Sen bad jag om ursäkt följande dag. 🙂
  Din tanke om att piffa upp sjukhuset stöder jag till 100 %. 🙂
  Kram!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Kan inte låta bli att skratta, vi ser på dom, på samma sätt 😀 Nån tyckte dom såg ut som schackpjäser och någon annan som granar…skithögar, tyckte jag 😀 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.