Nu har jag fipplat…igen…

Nu funkar sms signalen på min mobil 😀 Helena hade tumme med nån däruppe och lyckades hitta…djupt inne i mobildjungeln, en sak som blockerat min sms signal, och ja, det där har inte jag gjort, i alla fall, inte heller kan den ha vandrat dit i min ficka…sällan. I så fall skulle den gått igenom dessa steg:

IMG_3505

IMG_3488 IMG_3489 IMG_3490 IMG_3492Men hon sa att detta även hänt på hennes mobil, och det var någon listig app, som gjorde sånt där, bara för att…eller så kan det vara så enkelt att vissa mobiler är rena måndags exemplar.

Nicco skulle testa att frigöra minne på mitt minne i mobilen, eftersom det inte ens funkar, hon gav upp…jag fortsatte…skulle jag inte gjort, jag fipplade bort alla mina bilder, så nu är dom ”gone whit the wind!”

Jag fick två fina stolar av Helena igår, jag bar in dom i hallen, och gissa vem som la beslag på dom, inom 5 röda? Jag hinner ut i köket, kikar ut i hallen och där ligger en katt, på varsin stol och ser ut som om dom legat där hela dagen.

IMG_3484

IMG_3487

Och så här bra passar stolarna till vårt bord, och nu ska jag bära bort dom två bruna stolarna, som inte är så sköna att sitta på. Jag kommer att klä om sitsen med jeanstyg, på dom ”nya” stolarna.

IMG_3499

IMG_3496Nu har jag varit ut och trampat gräs i 40 minuter, med Winstone. Vi tog hundtoan längst ner på Västerslätt, sedan ån, så långt vi kunde, och undvek asfalt, det som bara gick. Lite tung gått, men säkert nyttigt 😀 Önskar er alla en bra dag!

IMG_3502

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Ingemar Vahlström

  Är Winstone en samojed? Den ser i alla fall ut som Vissla, en sanslöst mysig vovve som jag fått umgås med en hel del. Nu tar den dock snart hela familjen med sig och ska lära sig skälla på uppsaladialekt. Annars rätt lugnt. Men på måndag läggs jag in för att koppla ihop en ven och en artär för framtida dialys. Framtiden blir ju mer bunden tack vare det men alternativet skulle väl innebära döden…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej ingen samojed men dom är tydligen närmast besläktad med varandra, han är en japansk spets, bara hälften så stor, men mycket hund ändå 😀 Oj, det låter inte roligt, men utan val, så är det ju bra att det ändå går att göra någonting. Jag håller min tumme för dig och hoppas att allt går bra på måndag.

 2. Helena Nilsson Springare

  Det blev ju superbra me stolarna 🙂
  Viggo tycker att de ser ut som ”att man bor i ett slott ” me såna stolar..

  Haha.. ja, mobiler är inte alltid våra vänner. Tur de gick å lösa! Tack för igår.. alltid så trevligt <3
  Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja det har han rätt i, dom ser ståtliga ut 😀 Nu var plötsligt ljudet från vår hem telefon, avstängt…jojo, men jag lokaliserade den inställningen så nu funkar den med. //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten