Omåttligt måttligt!

När vi kom ut på flyget igår och hade gjort bort allt, så ville Sally ha lite fika…fika som i lite godis, en festis och en tidning att ta med på planet, och det tyckte jag väl var helt ok, så  fick jag mig en kaffe.

Jag passade på att fota henne där:

23315914_10155776596676585_1608498078_nOch så sa jag att nu ska jag skicka det där till din mamma…men, varför det, undrade hon med lätt upphöjt ögonbryn och utslagen hand:

23226948_10155776594816585_1892173120_nJa, sa jag, tänk om din mamma är orolig över att vi inte kommit fram, jag menar…bilen kan ju ha gått sönder. Nä, men varför skulle bilen gå sönder, säger Sally. Hm…hon känner uppenbarligen inte till våra lätt, olycksförföljda vardagar och det där då det händer, då man rycker på axlarna och går vidare till nästa grej, för att man visste att det skulle hända, men man är så van.

Jadu, sa jag, varför skulle bilen gå sönder, men tänk nu vad som hände på morgonen, papperen som var borta, skrivaren som krånglade, väskorna som gick sönder…det kanske inte hade varit konstigt om bilen hade gått sönder då…fast å andra sidan, det är ju sällan nån vinner tio miljoner på triss…två gånger på raken 😀 Det får ju finnas nån måtta, på allt elände (fast att vinna pengar är väl mer tur, eller hur?)!

Som på den här reklamen för ett schampo med allt i ett:

23130955_10155779092396585_499348010212930412_nDels kan man kolla på särskrivningen, haha…schampo för håret i händerna, jobbigt om man måste ha special schampo för sånt 😀 Och sen…hur dyrt blir inte detta, om man ska använda sig av allt som kommer med 10-15 tryck på flaskan, jisses, kanske lika bra att köpa separata flaskor istället…

Nå, nog om detta, idag blir det fika hos syster, det är det enda inplanerade, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag önskar er alla en fin sådan, i alla fall.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maggan

  Hej Maria. Nu måste jag skriva en hälsning igen. Jag (och förmodligen massor av dina följare) som läser din fina blogg och nästan aldrig hör av oss. Tack för att du delar med dig av med- och motgång. Vi är nog många som känner igen sig ska du veta.
  Alltnog allt slutade ju lyckligt med barnbarnets hemresa. Pust vad spännande för dina läsare. Det stora felet du gjorde! DU BORDE HA KÖPT EN TRISSLOTT. Det är så här Fru Fortuna visar makten.
  Sluta inte att dela med dig av din vardag. Du har många läsare men vi är dåliga på att höta av oss.
  ????????
  PS Winstone är en Sötnos men det vet han ju om.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Åh, tack så mycket Maggan, älskar dina kommentarer, ännu ett lyft denna regniga dag 😀 Och vilken tur att du påminde mig, jag har i en oskrapad lott i börsen, tänk om det är en vinstlott…*gnuggar händerna och myser* Winstone ja, han vet nog, världens mest bortskämde hund 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten