Det finns fler som jag, skönt!

Nu har fågelbadet kommit på plats, även det mindre som jag fick av min kollega Zainab. Så nu känner man verkligen att vintern är over and done with. VI har alla njutit av vädret och cillat utomhus, även Winstone:

57258319_10157071403176585_6612733074297847808_nNär tallen är borta finns inte mycket skugga på gården så jag drog fram dynlådan, där finner hunden skugga, men tjurig som han är, ska han ändå sno in sig mellan stolsben och bordsben, för att ligga lite kallare till.

Rappakaljan är en sida på FB, och där dök denna bild upp i flödet:

57306012_10216576387221169_3065698190746451968_nKunde inte annat än skratta, och det kändes skönt att det uppenbarligen finns fler än jag som inte har den unika förmågan att kunna klippa hår 😀

Ja klippa kan jag, men man ska ju som få till det också.

Bad-Hair-DayNär Theresé var liten så tycktes man vara ekonomisk och sparade in pengar på att hålla efter luggen. Nå, jag tror att jag fixade till det så det blev rakt, men den bredden på luggen, alltså hur långt bak den skulle gå, blev som större och större.

Plötsligt så var det liksom stopp och belägg, nu skulle det inte klippas nåt mer, då luggen snart hade kommit sig ända bort till öronen,  utan vi påbörjade utväxt istället för att hålla efter.

Kunde ha blivit som för Åke, då han en sommardag, hittade på att han skulle ansa till mustaschen. Det blev ett klipp där och ett klipp där, lite snett där och bättra på där, till sluta hade det blivit en så kallad Hitler mustasch och det såg inte bra ut.

Vad ska jag göra, frågade han mig med bekymrad min. Och nej, det fanns inget annat än att raka bort hela alltet. Nicco skrev i sin dagbok att det var den värsta dagen i hennes liv, haha…tur att den växte tillbaka 😀

Hade lite besök här igår kväll, Nicco kom hit på middag, jag testade nåt nytt:

58380045_10157072946466585_6216334827264671744_nSedan kom Georgo, och efter han, Camilla, Sivert, Ewa, Jonathan och en stund därefter dök Brälla och Lena in. Det blev en liten ostbricka som serverades med en hemmasnickrad musikquiz som Sally fixade, tyvärr lite för nya låtar för att jag skulle fixa den men Lena hade 6 rätt av 12 möjliga och gick segrande ur duellen.

Jag och Jonathan hamnade sist och fick som tröstpris, dela på ett glas vatten, som hon kom med. Jaja, ett glas vatten är inte att förringa, det klarar man sig långt på.

Idag åker dom hem, Theresé och Sally, och jag ska jobba 4 timmar ikväll, bara för att. Åke kanske får ge sig på att försöka fixa avloppet i köket, det är snudd på, pott tjätt, och det tar en halvtimme innan det runnit undan efter en disk. Man kan ju bli galen för mindre.

Hoppas på en bra dag för er alla och att vädret

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maggan

  Mr Muscle Kaustiksoda. Finns på ICA. Kör två gånger om det behövs.
  Annars ring rörmokaren som ni har till granne i området.
  Din blogg är jätte trevlig. Sluta inte med den. Från en som läser men är dålig att kommentera
  ????????????????

 2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Hej Maggan! Jag tror att det krävs större grejer, vi har haft hit en spolbil men han skulle komma tillbaka, med värre fordon, och försöka ta från brunnen på kortsidan huset. Han har varit här förut och det verkar vara konstigt gjort från begynnelsen. Jag kom nyss hem från jobbet och Åke syns inte till…han är nere i källaren med rensbandet, så förhoppningsvis, får han till lite förbättring. Men tack för tips, kan ju testa att köra nåt sånt så kanske man håller undan lite längre innan det täpper till igen. Kul att du gillar bloggen, alltid roligt med respons 😀 Ibland undrar jag vilka det är som läser, seriöst, vad kan jag förtälja som roar andra, hahaa…men som sagt kul att höra av er läsare, nu och då, tack Maggan, och ha en fin kväll och en ännu bättre annandag påsk!

 3. Tina

  Hjälp, jag skrattar men ljudlöst mitt i natten då Christian sover, förståndigt nog. Slut på påskledigt, här.

  Sally, så driftig! 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja hon är klurigare än hon tror och kan komma på lite vad som helst 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten