Trevligt avslut

Vilket trevligt avslut på maj, igår, även om det är en dag kvar. Men den här dagen ser ut att bli bra, den med, mors dag, paket öppning, vackert väder, vad mer kan man begära 😀

Fixade lite ute på gården igår. Rensade lite i smultron åkerbärsplanteringen. Fågelbadet kom fram, Åke har grejat en ny parasollfot, stadigare då den är dubbelt så tung som det förra hjulet han använde, potatislådan flyttades och jag har påbörjar plattrensning.


Åkte ut för att fota minneskortegen. Tänkte först, mja, det kanske blir 20 bilar, eller nåt sånt, men nädu, 200 stycken, rullade förbi. Och jag fotade nästan oavbrutet i 18 minuter, då det var en jämna ström av bilar som passerade.

Åke och Winstone, agerade rondellhundar:


Och även jag fastnade på bild samt Camaron, det var en förbi åkandes Håkan Lundgren från Vindeln, som hann knäppa, haha…


Hem och gjorde oss i ordning, Åke for iväg och hämtade förbeställd mat på Mix, och sedan begav vi oss till träffpunkten för middagsintaget. Så trevligt!


Vi satt ute och kolla bara vilka avstånd, här sitter vi, och långt därborta är bar attiraljerna:


Här agerar Åke stopp polis, inget kö bildande här inte:


Jaja, jag driver lite, riktigt så ambitiösa var vi kanske inte, men nästan. Här sitter vi fint fördelade på ett led:


Dagen till ära hade 4 stycken av oss, bestämt att vi fyra, skulle satsa 10 kronor var, på en DD, och en LD. Jag rättade på sena kvällskvisten och det gav utdelning, Wohoo!!!


Och nu, mina vänner, avslutar jag med klipp ur min Härliga dag bok, samt en radda bilder på bilar, och önskar alla mammor en extra fin dag, idag!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten