Vill inte vara som alla andra…jag

Har fått uppdatering från Järlåsa, Theresé har fotat katten Everts välmående. Han växer och frodas, lille killen.


Tror han kommer att växa om Winstone, jisses anåda 🤭

Vad glad jag blev då jag gick ut med Winstone igår eftermiddag. Nån snäll traktorförare, har plogat upp en gata, runt det lilla grönområdet, här bredvid. Perfekt, då kan man då få lite ombyte på promenaden. Tog en bild bakom all snö, in mot vårat lilla centrum.


Och jag fick extra ombyte igår, för då jag kom in igen, stod Tano där och såg sugen ut, så jag gjorde en sväng med honom med.

Sen grävde jag fram snösläden som inte syntes under all snö. Höll på sluta dråpligt, med ett bakåtfall, men jag hann rädda upp situationen.


Kan ni tänka er, gamla människan (pratar om jag nu då) fick till och med ha mössa på skallen, och jag la ut den bilden, med orden, om att ingen ska tro sig kunna se mig så ofta i huvudbeklädnad. Det frångår mina principer. Jag hatar verkligen mössor och saker man ska ha på skallen.


Fast, lik förbenat, har jag haft grejer på skallen, men väldigt kortvarigt, hahaa…


Nej, nog fattar jag att det är bra med mössor, och att dom fyller ett syfte. Jag kan ju vägra det bara för att jag vill uppvigla till att vara eljest.

Jag har nu återlämnat routern Åke köpte på Kjell och kompani. Fick inga pengar tillbaka utan tillgodo. Nå, så sa Åke igår att jag kunde få den slanten att handla för. Detta innebär då att jag åker ner idag, och hämtar ut en trådlös högtalare, så jag kan poppa lite.

Det fanns bara 1 kvar så jag la undan den. Hade kostat 1200 och nu 800, så det känns ju najs. Passade på att lägga undan en utomhus termometer också,som Åke ska få. Han som vill ha koll på temperaturen. Våran har tydligen gett upp, det är bara — som visas för utomhustempen. Och jag har provat byta batterier, så det är inte det som är felet…den kanske frös sönder, haha.

Avslutar med en filmsnutt från youtube, på en kock som utför konstverk med hans kockkniv. Och än mer fascinerande, han är blind 😲

 

Hoppas på en fin fredag för er alla!

Maria Lundmark Hällsten