Hackad, mald eller…poltergeist đŸ‘»

Hann med lite innan jobbet igÄr. Gjorde kalops pÄ högrev, pÄ det gamla klassiska viset med en Maria twist. Det blev jÀttegott. Gick en svÀng med Winstone, körde en tvÀttmaskin, skottade klart det som var kvar att ta, frÄn balkongen.

Nu ligger det ju snö frÄn balkongen pÄ utsidan, men nog har vi sÄ det rÀcker.

Twisten pĂ„ kalopsen ja…lite av det hĂ€r.


Åke deklarerade nyss, att idag Ă€r det halvsnödagen. Fiii faan, hade varit bĂ€ttre med snöatfĂ€rdigdagen. Halvsnödagen sĂ€gs heta sĂ„ av den enkla anledningen att det fram till idag, har kommit hĂ€lften av all snö, som ska komma denna vinter. Behöver vi mer, seriöst…

VÄrt garagetÀlt har gett vika, men vi hoppas pÄ att det som Àr dÀri, stÄr pall. Finns inte sÄ mycket vi kan göra Ät saken, idag.


I lördags, dĂ„ Åke gick ut sista svĂ€ngen med Winstone, sĂ„ satt jag hĂ€r och tittade pĂ„ teven. Åkes dator var svart, han hade den igĂ„ng men skĂ€rmslĂ€ckaren hade kickat in. Plötsligt lyser skĂ€rmen upp, och fĂ„ngar min uppmĂ€rksamhet.

Tar min mobil och filma sĂ„ Åke skulle fĂ„ se vad som hĂ€nder dĂ„ han inte Ă€r hĂ€r.

Jag har nu fĂ„tt en del kommentar pĂ„ mitt TikTok konto, dĂ€r folk skriver att datorn förmodligen blivit hackad. TrĂ„kigt, hade ju varit mer kul om det var som RenbĂ€rs Annelie skrev…Poltergeist đŸ‘»

Det hade förklarat varför Winstone blir som paralyserad dÄ han sitter i soffan med blicken vÀnd mot hyllan pÄ vÀggen.
Alltid samma stĂ€lle och alltid samma blick. Snacka om fokus Det hĂ€r har ni sett förut, men…


Jaja,man fÄ klura pÄ den och datorn. FÄr vÀl försöka se om man kan ÄterstÀlla den, pÄ nÄt sÀtt. Winstone kan nog inte ÄterstÀllas, han fÄr fortsÀtta med sina nycker.


Hoppas pÄ en fin mÄndag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.