Fyndade pĂ„ soptippen đŸ€‘đŸ˜…

P4 i VÀsterbotten, undrade om man nÄn gÄng hittat nÄgot av vÀrde, i soporna. Mja, det har vi ju faktiskt. Jag la ut denna kommentar pÄ deras FB sida, i förrgÄr kvÀll.


IgĂ„r förmiddag, fick jag ett meddelande pĂ„ messenger. Dom ville ha en bild pĂ„ mig och gĂ€ddan đŸ˜Č

Och sedan undrade om dom fick ringa upp. Gissa om jag bannade mig sjĂ€lv…igen. Jag försĂ€krade mig först om att dom inte skulle ringa pĂ„ en stund, eftersom jag skulle ner med hĂ€nderna i ett brödbak.

Dom ville ringa pÄ eftermiddagen sÄ det gick ju bra. Klicka pÄ bilden för att komma till den sÀndningen. Jag kan höras cirka 1 timme och 13 sekunder in i sÀndningen.


Brödet gick fint att göra, dom sÄg riktigt bra ut, och som nybakade, mums. Sen Àr det vÀl inget speciell smak pÄ dom, vanlig fralla, men enkel att göra och man skulle sÀkert kunna smaksÀtta dom med nÄn brödkrydda om man vill.


Jag struntade högaktningsfullt i att duscha Winstone igÄr, och lika glad Àr jag för det, idag. Det fÄr bli dÄ regnet upphör under nÄgra dagar.

Åke och Winstone trĂ€ffade pĂ„ en trevlig kvinna igĂ„r pĂ„ promenaden. Hon tyckte att Winstone sĂ„g sĂ„ vit och ren ut, Sedan undrade hon om han bytte fĂ€rg pĂ„ pĂ€lsen, under sommaren. Hm… ja, frĂ„gan Ă€r kanske inte helt konstig. Har hört frĂ„n fler Ă€n en person att dom tycker att han pĂ„minner om en fjĂ€llrĂ€v.
Och fjÀllrÀven, kan ju faktiskt byta fÀrg frÄn vit till vintern, till brun pÄ sommaren, eller sÄ Àr dom blÄgrÄ, Äret runt.


För Winstones del hade det i sÄ fall varit bÀttre att fÄ vara brun pÄ vintern, vit pÄ sommaren. DÄ det vita stÀnger ute solens vÀrmande strÄlar, Ätminstone till viss del.

NĂ€pp, nu Ă€r det bara att klĂ€ pĂ„ sig och he sig ut i det blöta. Skrev hon och dĂ„ klĂ€dde Åke pĂ„ sig och frĂ„gade Winstone om dom skulle gĂ„ ut…sĂ„… Hoppas pĂ„ en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.