HĂ„ll i hattarna đŸŽ©đŸ‘’

Idag Àr det, tadaa.. internationella hattdagen. SÄ pÄ med hattarna och hÄll i dom.

Och 2 bilder pÄ coolaste Sally i hatt, fotad av mamma Theresé HÀllsten

Hade faktiskt hatt ett tag i mitt liv. Inte nĂ„n sĂ„n hĂ€r tanthatt, precis…

NĂ€, farfars gamla hatt som han hade dĂ„ han gifte sig med min farmor. TyvĂ€rr har den sett sina glansdagar, men jag har haft mycket roligt, i den hatten, hahaa…

Jag har lagt ut nÄgra annonser under bortskÀnkes pÄ FB. Tycker det Àr fantastiskt, att folk Àr snabba som vesslor, att tinga sakerna. Man kommer överens om nÀr var hur, det ska hÀmtas, men sen gör dom inte det, ÀndÄ.

En av sakerna gav jag vidare till en annan, efter att saken inte blev upphÀmtad efter 2 uppgjorda dagar. Jag tÀnker vÀl mest att om man ger bort, eller sÀljer nÄgot, gör man vÀl det för att man vill bli av med det. Inom en snar framtid.

Har sett sĂ„ mĂ„nga korkade kommentarer, om folk som vill ha dom bortskĂ€nkta sakerna, hemlevererade, helst uppburna, utan att ens blivit erbjuden en slant för det. Vad tror dom, egentligen 😳

NÄ, jag sÄg att dom annonserade efter en rullstol, till hÀrberget, och vi rÄkade ju ha en i kÀllaren, sÄ nu tyckte vi att det var dags att den kunde fÄ komma till ett stÀlle dÀr den kommer till anvÀndning. Vi blir av med saker, sakta men sÀkert.

Hade ett Àrende ner till julgarderoben i kÀllaren. Tror ni jag blev överraskad. Fultomtarna hade jag absolut rÀknat bort, men tydligen har krÀken ÄteruppstÄtt. Vad hÄller dom pÄ med?

To be continued… i guess 🙄

Magisk himmel under morgonpromenaden.. ps, inget filter ds

Och pÄ 10-15 minuter, hade det lÀtt rosa, blivit rött och sedan med inslag av gult och nu, Äterigen grÄtt.

Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.