The foot đŸŠ¶

La ut nĂ„n filmsnutt pĂ„ Winstone, pĂ„ TikTok. Detta var för flera mĂ„nader sedan. Men vad jag skrattade Ă„t en av kommentarerna…


Hahaa… med tanke pĂ„ hur folk beter sig pĂ„ den dĂ€r kanalen, i kommentarsfĂ€lten, sĂ„ tyckte jag, Ă€ven om jag inte kĂ€nner mig som en fröken, att detta var en gullig kommentar. Fast jag fattar att det Ă€r med sarkastiska undertoner…kanske.

Jag har haft turen att aldrig fÄ nÄn dum kommentar, inte pÄ det sÀttet som andra slÀnger ur sig saker till mÀnniskor dom inte kÀnner, överhuvudtaget. DÄ man lÀser mÄnga av dom, sÄ förstÄr man varför det ser ut som det gör, pÄ sina stÀllen.

NÀr respekten, ödmjukheten och empatin, inte finns dÀr lÀngre utan man Àr bara ute efter att trycka till nÄn som försöker ta lite plats. DÄ Àr det nÀstan sÄ lÄgt man kan komma.

NĂ„, det var nu inte detta jag tĂ€nkte skriva om, utan faktiskt, den fantastiska dörrstoppen… The foot under the door.


Ja det vet ni, ni som hÀnger med i min blogg, att det Àr inte bara en person som nÀstan hoppat ur sina skor, dÄ dom fÄtt syn pÄ foten.
Och den sista som uppenbarligen reagerade pÄ den, var katten Bobby. Som förövrigt har ett Instagram konto.


Han lĂ„g dĂ€r, precis framför foten, och chillade som katter gör, eller om han planerade ett Winstone pĂ„hopp, ja det vet jag ju inte, men.. SĂ„ vĂ€nder jan plötsligt pĂ„ huvudet, fĂ„r syn pĂ„ foten och sprĂ€tter till i hela kroppen. Hahahaa… Och Ă€r det nu sĂ„ att katter eller djur överlag, inte reagerar pĂ„ det sĂ€ttet för att dom inte kan tĂ€nka som vi, att det kanske stĂ„r nĂ„n dĂ€r bakom, sĂ„ sĂ„g det i alla fall ut som om han blev skrĂ€md.

Idag Ă€r det dos 3 dagen för jag och Åke. SĂ„ jag rĂ€knar kallt med att ha en ömmande arm ikvĂ€ll. Men förhoppningen Ă€r vĂ€l att det ska stanna vi det och sedan var detta gjort. Funderar skarpt pĂ„ att ta spruta mot bĂ€ltros. DĂ„ jag förstĂ„tt att det kan vem som helst fĂ„, och har man otur, sĂ„ kan man fĂ„ lida av det, lÀÀÀÀnge. Jag ska absolut grĂ€va lite mer i nĂ€r, var och hur man gĂ„r tillvĂ€ga för att ta den. Why not, liksom.

Med den matjord jag brukar ha sĂ„ kommer jag att sitta dĂ€r en dag, med vĂ€rsta bĂ€ltrosen och Ă„ngra att jag inte tog sprutan. Finns Ă€ven en för lunginflammation, men tror att den kanske frĂ€mst Ă€r för mĂ€nniskor i riskgrupp… jag vet inte đŸ€”

Man ska nu tydligen vara uppmÀrksam pÄ halkan idag. Det har ju fallit regn pÄ snön. Idag för ett Är sedan, och vÄr balkong var nalta översnöad.


Inte idag…


SÄ hÄll er pÄ benen och ha en fin dag, halkan till trots

Etiketter: , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.