RubrikĂ€ndring pga FB đŸ”„

Hela dan, han fĂ„r arbeta, han fĂ„r jobba, han fĂ„r streta, putsa, tvĂ€tta, damma, varje dag Ă€r det detsamma…


Hahaa…njae inte riktigt sĂ„ seriöst 😅 Han polerade i alla fall dĂ€r jag satt huv-dekalen. Ledsen, men inget Ă€r centrerat dĂ€r. Tur att man kan köpa ny… bil  😁

HÀr fÄr ni se att han faktiskt fÄr pausa ocksÄ, det Àr inte enbart stÀdning och putsning pÄ schemat.


Jag hann fÄ dit dekalerna innan det var dags att Äka ner pÄ stan och fÄ mitt hÄr, bortklippt. Mja, sÄ hÀr kort hade jag vÀl dÄ jag var 4-5 Är gammal, sÄ det Àr 50 Är sedan.


KĂ€nns onekligen annorlunda, och vad som kommer att hĂ€nda dĂ„ jag vistas ute i regn, fĂ„r framtiden utvisa. Det Ă€r ju dĂ„ det blir lockigt, hahaa… Men, det kĂ€ndes Ă€ndĂ„ som om det var dags, Ă„tminstone dĂ„ det gĂ€ller mitt hĂ„r, tunt och elĂ€ndigt, och nu slipper man se sĂ„ mycket av det. SĂ„, bra beslut, Maria, acceptera och gĂ„ vidare!!

HÀmtade ut ett paket jag fÄtt, alldeles gratis, om vi snackar pengar. Fast jag har betalat med min tid och besvarat frÄgor. För tiden fÄr man poÀng och dom kan man sedan lösa in till olika saker eller presentkort. Jag valde en kaffeburk frÄn Solstickan och 8 nya glas.


Har till och med kvar poÀng, sÄ nu Àr jag lur pÄ att jag bestÀller 4 till, glas, sÄ har vi sÄ dom rÀcker ett tag framöver. Jag gillade modellen och dom kÀnns helt klart bra i handen.


Blev operation ta bort fĂ€sting pĂ„ Winstone igĂ„r, usch, tvitvitvi. Dom hĂ€r jĂ€klarna ska ju brĂ€nnas pĂ„ bĂ„l, fast jag ordnade istĂ€llet en stearingrav till krĂ€ket. Först fick den ligga dĂ€r i vĂ€rmen och sedan stelnade stearinet sĂ„ den ligger tĂ€mligen orörlig och förhoppningsvis, jĂ€ttedöd i smeten. SĂ„ gĂ„r det! ⚰⚱


Och med det, mina vĂ€nner, önskar jag er alla en toppen fredag! ps. Min rubrik var ursprungligen, Dom ska brĂ€nnas pĂ„ bĂ„l đŸ”„ Givetvis Ă„syftades fĂ€stingarna, men det vet man ju inte om man inte lĂ€ser inlĂ€gget…ojoj, haha. SĂ„ nu Ă€r det Ă€ndrat. ds.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    Ja, mycket tjusig i ny frisyr! Du ser till och med yngre ut, men dĂ„ menar jag inte 4-5 Ă„r. Sedan strĂ€var vi vĂ€l inte efter att looking younger, men man kan ju fĂ„ tröttna pĂ„ nĂ„gon enstaka, genetisk rynka typ kasperdocka-rynkor. Man ser bara sur ut.. Det rĂ€cker vĂ€l att man ÄR sur, behöver ju inte synas.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.