Delikat, som… 17

Ja, inte kunde jag hitta på något gjort av silke, att ge till min man Åke, just idag. Silke, undrar kanske nån av er, varför skulle han fått något sådant. Mja, vi firar nämligen 17 år som gifta och efter 17 år, så är det silke som står på agendan. Delikat nanting. Fast vi har ju hängt ihop i 38 år.


Jag kanske får försöka vara silkeslen i munnen, och bara vara vänlig och rar, denna dag 😘 Nån typ av go´fika lär vi få i alla fall. Vi är bortbjudna att fira brorsonen Jonathan, som fyllt 25. Vi blev btw bjudna på go´fika igår, av…tadaa, Tina. Jodå, hon är här en tvärsväng och hälsar på 🥰. Dammsugarna är införskaffade på Nybro Konditori, minsann 😍


Hade mina svärföräldrar, Nicke och Elsie, varit i livet hade vi firat deras födelsedag. Nicke hade då fyllt 96 och Elsie 94. Det finns en hel del bilder på dom, och dom såg alltid ut att ha så roliga saker för sig. Maskerader av olika slag. Här sitter dom i mitten.


Nicco tog sin Sambo och kom på visit igår. Sambo, med benen full av spring, och huvudet fyllt av bus och andra färdigheter. Men han satt still i 2 minuter i alla fall.


Apropå Nicco och färdigheter, eller ska man kalla det talang. Juli 2013 var vi nere i Tierp där Nicco skulle tävla. Vi stod vid upplajningen där Nicco hittade dessa små saker.


Hon kunde inte låta bli att tycka det var oroväckande att pappa Åke, suttit just där, 5 minuter innan. Kom dom från honom, rent kroppsligt, eller var det nåt han fipplat med på hennes Dragster. Kanske bäst att jag tillägger här, att hon skämtade.


Tråkväder nå hemskt, det enda positiva med regn är att det till största sannolikhet, oftast är varmgrader då det regnar. Jodå jag vet att det finns nåt som heter underkylt regn, men det är kanske inte lika vanligt.

Spännande att vi får hem tvättmaskinen idag. Hur ska den komma sig ner i källaren månntro, och hur ska vi få upp den gamla maskinen. Jösses!

Hoppas på en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Jasså, är det idag, dina svärisars födelsedag? Det var trevligt att få se äldre foton och måste säga att du är lik din fina farmor.

  Det blev en hastighet visit och sent påkommet, men bättre än inget. Bra med SJ snabbtåg till superpris😊

  Nu lär det väl dröja till vår sommartradition..🤔 🚐 💙💛

  ❣ Tusen ❣ Tack ❣ för er gästfrihet och så mycket med mys och trevnad! Flamenco guest room var så trivsamt!

  Uppskattar Åke & dig väldigt mycket, det vet du. Skoj att få en pratstund med bästa Nicco oxå, som bjuder till skratt och klokhet.

  Att få klappa hennes mjukis Sambo 🐈‍⬛🧡 sååå mysigt och att den lillen släpar omkring med ett mjukisdjur i käften!? Hur söt 🖤🤍🖤🤍🖤 !!!

 2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Yepp, today is the day. Elsie ville att vi skulle gifta oss, men hon hann gå bort. Därför valde vi dagens datum, med henne i åtanke, eftersom dom fyllde år den här dagen. Det var jättekul att du kunde komma. Det var ju ett bra tag sedan du var till Umeå. Håller tummen för att den återkommande tradition, håller i sig. Hoppas resan vidare, gick bra. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten