Skrattar inombords, Ă„t mitt resultat đŸ€ȘđŸ€Ł

Gjorde en sÄn dÀr quiz pÄ vk.se. Om man har koll pÄ vart i UmeÄ, bilderna Àr tagna.

Jag tyckte det var riktigt skoj, sĂ„ det Ă€r synd, att det bara Ă€r 10 frĂ„gor. FrĂ„gorna ser ut sĂ„ hĂ€r, med svarsalternativ. Klicka pĂ„ översta bilden för lĂ€nk till quizet, vet dock inte om man mĂ„ste vara pluskund…testa!!

 

Och ja, jag skrattar inombords Ă„t mitt resultat.


Förundras över hur jag egentligen, kunde ha sÄ mÄnga rÀtt. Eller sÄ stÀmmer min teori. Jag suger ju pÄ att veta HUR, jag ska ta mig frÄn A till T, om jag inte har en karta och kan rÀkna avfarter. Men, jag tror mig vara rÀtt bra pÄ detaljer.


För det roliga Ă€r att jag tog igen omrĂ„dena pĂ„ hur husen ser ut, och ren kĂ€nsla. Kör mig till vilken av dessa korsningar i quizet, som helst, och jag lovar att jag inte vet hur jag ska ta mig, rakaste vĂ€gen dĂ€rifrĂ„n. Men jag vet vart det Ă€r…

I förrgÄr, provade jag att göra den dÀr hela kycklingen jag köpte pÄ Ica Maxi för ett tag sedan. Efter lite googling sÄ hittade jag ett recept jag kunde modifiera lite. Och med hjÀlp av kryddor inköpta i Spanien och hitskickade av Tina, samt en Jitte o Ina krydda, sÄ blev den riktigt lyckad.


Det var ju den dÀr Nutelladageni söndags, men istÀllet för nÄnting sÄdant sÄ knÄpade jag ju ihop den dÀr semlan jag skrev om. Semlan blev faktiskt riktigt god, den med. Köpebullarna till trots. Fyllningen och det övriga fixade jag sjÀlv, det tarvar ju inga större kunskaper. Alltihop under Winstones vakande ögon.


Har inte sÄ mycket att förtÀlja denna dag. Ska ut med Winstone pÄ en liten stund. Försökte fÄnga snökristallerna pÄ prommisen igÄr. Men det blev inte den effekt jag var ute efter.


Men kolla in dom hÀr tvÄ bilderna, och klura lite, haha, vilka roliga bilder. Med dom önskar jag er alla en toppen tisdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten