Rock rock rocka sockorna 🧩

NĂ€r jag gick in pĂ„ gĂ„rdagens blogginlĂ€gg, och skrollade ner till bilden pĂ„ molnet. Det dĂ€r jag skrev att jag tycktes ha sett ett ansikte. Nu sĂ„g jag precis vad jag menade. Visade Åke, men han fick inte till min bild i huvudet.

SÄ hÀr ringar jag in vart fejjan Àr. Den blÄ cirkeln Àr ansiktets vÀnsteröga, som tittar mot mig. Vit panna med lite mörkare strax ovanför ögonen. NÀsan Àr vit och markerat med mörkt dÀr nÀsborrarna sitter. Ser lite lömsk ut.


HĂ€r bilden utan markering…visualisera nu vad jag beskrev. Ser ni honom?


Jag tyckte den sÄg cool ut, och förmodligen, syntes den Ànnu bÀttre om jag hade stÄtt still, dÀr jag noterade den. Och om jag inte haft ljuset emot mig, sÄ hade jag sett bÀttre, vart jag fotade.

Nu ska ni fĂ„ höra nĂ„got riktigt dumt. Jag bestĂ€llde en…tadaa, lampa. Gissa temat… kan ha med skelett att göra. SĂ„ hĂ€r sĂ„g den ut i annonsen.


Och in real life…


Fast, den var ju lite mindre Àn jag trott, och sladden stod det inget om i annonsen. Men den funkar ju ÀndÄ. Problemet Àr glödlampan.

Det finns nÀmligen ingen sÄn storlek, enligt Elon pÄ Ersboda. Den ska vara en storlek mellan den minsta foten pÄ en vanlig glödlampa och foten pÄ en glödlampa man har i adventsstaken.

Har mejlat företaget som sÄlde den. DÀr trodde dom att jag menade att infattningen dÀr man sÀtter in lampan, var borta, och ville att jag skulle skicka en bild. Jag kontrade med att beskriva problemet och bad dom, skicka en bild pÄ hur deras glödlampor ser ut och att dom inte finns i det hÀr landet. Jag vÀntar pÄ svar.

Nu kan Åke byta ut hela fadderrullan, fast det var ju inte meningen att det skulle behöva göras. Retfullt!!

ApropĂ„ Åke, med sina, ibland, högt flygande planer och problemlösningar. Det dök upp en minnesbild frĂ„n denna dag, ifjol. DĂ„ stod han med gips pĂ„ benet och gjorde en 10 kilometers…ish, service pĂ„ rollatorn.


DÄ jag sÄg bilden idag, tyckte jag att det ser ut som om han funderade pÄ hur man skulle kunna utveckla den till nÄgot han skulle kunna anvÀnda till att forsla motorer och annat pÄ.

NÄ, det bidde inget sÄnt, de var bara min fantasi som drog ivÀg. Rollatorn Àr tillbaka lÀmnad och förmodligen utlÄnad till annan behövande mÀnniska.

Jag och Nicco gick och kÀkade middag pÄ Pins Thai restaurang bredvid GranngÄrden.


Helt ok, fast jag hade nog föredragit buffĂ©, och det hade dom inte pĂ„ mĂ„ndagar. Jag valde veg vĂ„rrullar…gott att Ă€ta dom rejĂ€lt varma.

Sen bjöd Nicco pÄ kaffe, her place, and Sambos, förstÄs.


Kan ni gissa vad det Ă€r för dag idag dĂ„? Jag ger er tre bilder…gissa…


Jahaja, ni visste redan att det Àr Rocka sockorna dagen, eller. Vad har ni pÄ fötterna, mÄnntro Winstone Àr bara statist, han behöver inte ha dom pÄ sig annat Àn under fotosessionen.

Ha en underbar tisdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Annelie Wallmark

    Skit med lampan men inte förvÄnad. Köpt en del klÀder som inte alls varit som pÄ annonsen. Trist. Vi ses snart. Det blir en roadtrip till UmeÄ rÀtt snart.

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Du Ă€r sĂ„ vĂ€lkommen!! đŸ€— Dom har svarat, glödlampan skulle tydligen ha följt med. Nu vill dom ha bildbevis p att den saknas…ehh, ok. Jag har svarat med foton och en frĂ„ga om hur, jag ska kunna bevisa att det inte satt en lampa dĂ€r, men…jaja. NĂ€r kommer du? Vavavava…

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten