Vilken underbar bild đŸ€© och lite annat…haha

Jag ska Ă€ta mer…det Ă€r tips frĂ„n dieisten. Jaja, jag förstĂ„r vad hon menar. Även om jag Ă€ter nyttigt, grönsaker och frukt, sĂ„ mĂ„ste det tillföras lĂ„ngsamma kolhydrater samt protein. mellan mĂ„len. Det finns dock ett problem med den dĂ€r kĂ€nda patrullen, man kan stöta pĂ„, lite varstans.

Det finns en uppsjö av allt hon presenterade för mig, som jag inte kan Àta eller som jag fÄr problem med att Àta. Allt som lÄg i topp pÄ listan som bra saker, gÄr absolut fetbort. Men vi hade ett bra samtal, hon förstod precis vad jag menade. SÄ nu testar vi 1 mÄnad och sedan har jag ett Äterbesök inbokat.

Har det inte gÄtt som förvÀntat, fÄr jag en lÀkartid istÀllet, dÀr medicinering kan bli aktuellt. Vi vet dÄ i alla fall, att det Àr fysisk aktivitet som Àr en av triggerpunkter. Och 1% av dom som gör en GBP operation, kan fÄ detta problem. Lika klart som korvspad, att just jag skulle Äka pÄ det, dÄ. Skrev hon och log, lite halvsnett, sÄ dÀr.


Nicco satt ute pÄ hennes bakgÄrd sÄ jag gick dit. Sambo var inte speciellt sugen pÄ att gÄ pÄ grÀsmattan, han lÄg bÀst i Ica korgen.


NÀr han hoppade ut sÄ var han lÄÄÄÄng och vÀldigt lÄÄÄÄg. Men de kommer sÀkert att ge sig med tiden. Nicco tÀnkte att det kunde vara ett alternativ, att ta med dator och annat jobbrelaterat ut. SÄ kunde Sambo ligga i korgen medan hon fick viktiga saker utrÀttade. Han Àr ju lite over the top, inomhus.

Solen sken hela dagen och med tanke pÄ vad som nu förvÀntas, dom kommande dagarna, sÄ tillbringade vi den utomhus.

Svanar hörs vida omkring och det ser ju för hÀrligt ut dÄ dom passerar ovanför vÄra huvuden. Men svÄrt att fÄ pÄ bild.

HĂ„kan Lundgren, numer bosatt i Tavelsjö, Ă€r dĂ„ en av dom som lyckas fĂ„ till snygga bilder. Den hĂ€r sĂ„g ju för hĂ€rlig ut , vilken underbar bild đŸ˜ƒđŸ€©

HÀr, Ànnu en stilfull bild (jag lÄnade Àven den, av HÄkan Lundgren), sÄ snyggt fÄngat.

Efter middagen tog vi fram Camaron och Ă„kte ut en svĂ€ng. Åke gick in pĂ„ Monkey Business och kostade pĂ„ sig en meter popcorn, medan vi satt ute och vĂ€ntade.


Idag ska jag lunchdejta Elisabeth pĂ„ Östra Station, innan jag gĂ„r pĂ„ mitt pass. Trevligt trevligt! Men innan dess blir det promenad med den, numer, damm smutsiga snöbollen Winstone. Jag sa till Åke igĂ„r att jag invĂ€ntar sopning av gatorna, sedan blir det att sĂ„pskura altanen och sen…dusch av Winstone. Har Ă€ven bokat in hundbad men det blir först i mitten av juni och innan dess mĂ„ han ju fĂ„ bli renare Ă€n han Ă€r idag.

Avslutar med en lurig bild. HĂ€r stod det att sĂ„ fort du ser huvudet kan du inte se barnet i pappans famn. Fast jag sĂ„g dĂ„ huvudet först och hade jĂ€tte problem med att se barnet. Haha…fast jag tror att det Ă€r sĂ„ för allihop.


Ha en fin lördag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten