Felaktig diagnos…eller?

Samma område som som tidigare, och ännu mer skräp och frågetecken??


Nu ska jag sluta kolla ner på backen då vi passerar där, så slipper man grubbla så mycket på vad som försiggår på stället… Kvalificerad gissning, under nattetid, då.

Fick vårt kaffe igår, snabb summeringen av mängd och konsumtion, var väl inget att bli överlycklig av. Det räcker väl bara nån dryg månad, moahaha… 


Har inte haft tid att skriva förrän nu. Min Audi, vill ju inte gå som den ska. Fick ett tips av Annelies man, Ulf, att det kunde vara Lambda sonden, som håller på vara körd. Upplevelsen man får då man åker i Audin, stämmer väl överens med vad som händer, om den sonden går sönder.

Jag ringde Meca, det var bara att dyka in, närsom, för att få en diagnos. Perfa!! Åkte dit och nu är bilen diagnostiserad, fast…jag är inte helt övertygad om att det var rätt diagnos.


Ehh…. jaja, ok, vi får väl se om det går att putsa upp polerna, kolla om man ser nåt där det kan vara dålig connection, eller så hoppas jag att vi vinner en extra slant i helgen så blir det en ny bil. Den nya bilens märke och årsmodell, får vinstslanten avgöra…bra va…

Eller, hm, med tanke på våra vinster, så blir det inte mer än en ny, skitbil 🙃

Apropå Annelie, kolla hur fin ägglåda jag har i mitt kylskåp, efter hennes besök här.


Har pratat med en kollega från förr, i över en timme, så fort försvann morgonen. Och nu sitter jag nästan, men bara nästan, (har en hum och när det blir) och väntar på att Ina ska ringa, för vi ska ses ute på Nybro för lunch. 

Och Nicco ville till Röda Korset så där ska vi ses då hon slutar jobbet. Undrar om jag ska skriva och fråga vår nya hyresgäst när han tror att han dyker in. Måste göra slutfinish på städningen, tänkte jag.

Hittade en rolig text som jag tänker avsluta med och ja…lite igenkänningsfaktor på den Ha det gott, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Hm, nu blev jag nyfiken. Vad startar kanske du och C idag? Eller är det jag som har låg försörjningsspänning till hjärnan, och inte kopplar 😅 Ha en fin helg, ni med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten