Det kanske fĂ„r bli en till tatuering, eller đŸ€Ł

KÀnns ju ÀndÄ hÀrligt med lite vÀrme, Àr det sommar Àr det sommar. Winstones hundbad igÄr, gick alldeles utmÀrkt bra. Jag kÀnde ju knappt igen honom dÄ jag Äkte för att hÀmta igen ulmerkotten.

Han blev sÄ fin sÄ jag funderar pÄ om han ska fÄ hamna pÄ min arm, i form av en tatuering. Eller vad tror ni?


Nicco hamnade i en skyttetĂ€vling igĂ„r kvĂ€ll. Inte planerad men det gick bra att anmĂ€la sig pĂ„ plats. Hon Ă€r, precis som jag, inte sĂ„ imponerad över fjĂ€rilar. Och dĂ€r dök det naturligtvis in en stĂ„tlig sak. Hon filmade den och nĂ€r hon bildgooglade ser det ut att ha kunnat vara en BjörkmĂ€tare. Den ser ut sĂ„ hĂ€r…


Jo, hon fixade att filma, för hon sa att inte tordes hon visa att hon egentligen, ville vara pÄ ett annat place. Hon skÀrpte till sig, nanting. Jag sa att det Àr vÀl som nÀr jaf fÄr syn pÄ en fjÀril. Jag vill ju ha den pÄ bild, och man smyger efter för att fota. GÄr bra sÄ lÀnge det Àr jag som jagar, men jÀdrar i min lilla lÄda, om dom plötsligt vÀnder fÀrdriktning. DÄ blir det svordomar och flaxande armar.

ApropĂ„ att filma, och att lyckas fĂ„ det dĂ€r lilla extra. Kolla pĂ„ detta gulliga klipp, haha…sĂ„ underbart!!

Har varit ute med Winstone pĂ„ en liten runda nu pĂ„ morgonen. Jag Ă€lskar ju denna period, allra mest…tror jag, eller sĂ„ sĂ€ger jag det enbart för att det rĂ„kar vara den perioden just nu. NĂ€sta svĂ€ng gillar jag en annan period, bara för att…


KvĂ€llsbilder frĂ„n igĂ„r…


NÄgra rödkÀmpar i dikeskanten


IkvÀll Àr det Gammlia, och ja, det lutar Ät att vi ska försöka fÄ oss en plats dÀruppe. Finns mindre utrymme, numer. Eftersom dom grÀvt upp pÄ vissa stÀllen. Det Àr det trÄkigaste med sommaren. Arbeten som utförs eftersom det krÀvs att det görs under den hÀr perioden. Men blir till ett aber för trafiken, samt alla andra som fÀrdas frÄn ena sidan till den andra.

NÄvÀl, det Àr bara att acceptera att vi aldrig nÄgonsin, kommer att uppleva ett fÀrdigt UmeÄ. Eller felfria vÀgar och broar. Det Àr och kommer att förbli, en never ending story.

Ha en fin onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten