Fredags feeling på fel dag

Det tog jättelång tid för mig att lära mig mitt schema, utantill. Det är inte måndag till fredag, utan jag har 4 veckors schema, med olika dagar, 3 av dom 4 veckorna.
Kanske inte är så konstigt då, att när man plötsligt byter ett pass mot nåt annat så kommer man tveklöst att bli dagavill. Igår vart det fredags feeling, sen torsdag och idag vaknade jag upp i tron att det var måndag Ingen hejd!

P4 i Västerbotten efterlyser, dagen till ära, minnen från Norge. Jo jag har några, ett jag skrivit om förut men kan ta en gång till.

Tänker på stackars pappa, som köpte sin första husvagn, gissningsvis 1976 och jag var 9 år. Den var vi ute med, lite då och då. Första långturen med husvagnen, gick till Norge och där var det bråddjupa raviner, höga berg, tunnlar och annat läskigt. Jag var livrädd för tunnlarna, trodde att dom skulle rasa in, så jag satt och höll för öronen och blundade, varje gång vi skulle in i en.

Pappa hängde utanför staket och barriärer, för att få hiskeliga bilder på alla avgrunder, tyvärr upptäckte han, då vi kom hem, att det inte funnits någon filmrulle i kameran, ujuj, här snackar vi om att våga livet, för absolut ingenting 😀

Men Norge är storslaget med sina vackra vyer, det kan man inte sticka under stol med. Jag och Åke har varit in där och kört, vi med. Då höll jag inte för öronen i tunnlarna, den fobin försvann, nånstans på vägen upp i ålder. Byttes säkert ut till nåt annat 😏


Här en bild på den då, aktuella vagnen. Vi stod borta vid laxtrappan i Stor Norrfors. Jag ville att min hamster skulle vara med på bild. Det blev en snabb uppvisning, då det plötsligt dök upp en större rovfågel som seglade över våra huvuden.


Nämen lite frukost på det här. Avslutar med en teckning som lätt kan misstolkas, om man inte har lite bakgrund, haha. Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten