VVF Våga Vägra Fisk :)

Kolla här… är det Winstone som kurat ihop i soffan eller kan det vara den där kudden som ser ut som hans svans? Ja, det är ju såklart kudden, inte skulle han ligga så där still, heller 🙂

Foto0858

Bakom skymtar min vinterfilt, som jag köpte då jag, Birgitta och Ingegerd, for ut på en liten tur i onsdags. Vi började på BOOM, där jag införskaffade filten, jag tycktes behöva en ny då jag gett våra kära katter min andra filt som jag nu fått ha ett år.

Foto0859

Det är som skönt att kura ihop sig i en mjuk härlig filt, en kall vinterkväll då man känner sig halvhurven, sådär.

Sedan stannade vi på röda korset, därute på Mariedal, jag hittade mig en Tupperware skål, som jag sett förut fast i en annan modell, och för 40 kronor kändes det som ett värdigt pris.

Foto0860

Sedan fortsatte vi ut på Ålidhem, där vi besökte den lilla antikaffären, det finns en hel del därinne men dom  är duktiga på att ta betalt, så för min del blev det inget mer saker, däremot gick vi ju in på Finas där Ingegerd och Birgitta tog en go´fika och jag passade på att käka lunch, en kyckling och baconsallad, inte alls fy skam, dessutom bjöd Birgitta mig så då blev det ju ännu godare… för visst är det ju så man säger: Gratis är gott! 🙂

Igår blev det lite hektiskt sådär, på jobbet, att hinna med både promenad med hund, varm choklad, upp och träna, fixa smörgåstårta och diska undan och servera lunch innan dom andra kom dit, klockan ett, men vi hann, med nöd och näppe.

Chefen fick fina presenter och var nöjd över dom, i gengäld bjöd hon ju då på smörgåstårtan och kaffe. Själv avstod jag, och inte för att jag inte äter eller tycker om det, men fisk äter jag inte, och nu råkade den innehålla skagenröra, så… nej tack: VÅGA VÄGRA FISK!!! Hahaa…

Sen åkte jag upp på Mariehem, mamma undrade om hon skulle få bjuda på en kaffe, och det är väl klart att hon fick. En räkning fick jag också, som hon undrade om jag kunde betala in via internet, den godkändes tydligen inte när hon skulle betala via bankgirot, nå, det är väl ingen sak.

Idag packas sommarens utemöbler in eller bort, Åke kör ett lass med löv och barr till återvinningen, sen inväntar vi, lugnt och kallt vintern… kom igen… surprise us! Det ser himla fint ut. Då man kollar ut genom fönstret, solen skiner så där fint, men den luras, jag vet, jag har varit ut på långpromenad med Winstone och hade lätt kunnat sätta på en halsduk, det blev som kallt om hakan i blåsten.

Önskar er alla en fin lördag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten