Rik

Jag känner mig rik idag.

En hel lång dag ligger utsträckt framför mig och erbjuder alla möjligheter till avkoppling, vila och trevligheter. Dagen blir vad jag gör den till, det är upp till mig att förvalta den rätt.

Vi hade en trevlig kväll igår. Mysigt att gå ut och äta, helt oplanerat, tillsammans med goda vänner. Det mår man bra av och det är också ett slags rikedom.

Jag fick ett mail igår med allehanda bilder på det allra yngsta barnbarnet, lille K. Tänk att ha 6 barnbarn! Det började ju bara med Livskamraten och mig och nu har det blivit en hel grupp, tala om förmögenhet! Den bästa räntan man kan få i sitt liv.

Vi har familjemedlemmar som vill tillbringa sin utlandssemester tillsammans med oss och vi har vänner som vill att vi ska resa bort tillsammans några dagar till hösten, det är väl en ordentlig bonus i livet!

Vi har fått en dvd med ihopklippta, och redigerade, bilder och filmsnuttar från de två senaste årens grannfester vid SpanskaVillan. Tänk att en människa vill lägga ned så mycket tid på att göra något som bara ska ge glädje hos andra. Tänk sådana trevliga människor det finns, vilken längtan efter nästa fest det väcker. Kan man värdera glädje, längtan, tillhörighet……

Kort sagt, det känns bra att vara Grandmother idag! Ha det bra och ta vara på varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>