Ny dag

Ny dag, bara att ta nya tag! Känner mig nedstämd när jag tänker på min närstående…. Jag vet att det är det sista h_n skulle vilja, men man rår inte över sina tankar.

Något av det svåraste som finns i livet är att inte kunna hjälpa till; att inte kunna säga: nu tar jag över din smärta ett tag så kan du vila i lugn och ro. Jag tar din behandling nästa gång så kan du ta en veckas semester…..

Nej, inget kan man göra. Inget annat än leva fullt ut, att ta vara på de stunder man träffas, att göra det som känns roligt, att skratta tillsammans, att se fram mot den kommande växtsäsongen som betyder så mycket… Så är det!

För övrigt; Let’s Dance börjar i kväll. Det ser jag fram emot, jag brukar inte följa med schlagerfestivaler, galor, dokusåpor eller annat "dravel", men Let’s Dance gillar jag. De är så fantastiskt duktiga! Månntro att jag skulle kunna lära mig dansa på det viset om jag fick hårdträna 4-6 timmar/dag? Nej, tror inte det. Men att ligga i soffan, med ett glas vin och i kväll lite nypoppade popcorn, det är jag mästare i!

Ha en skön fredagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>