Tystnad….

I morse åkte de, sonen med familj. Såväl Livskamraten som jag och Jocke har alla tagit oss en extra tupplur sedan de for. Deras papegoja fick följa med denna gång och vi hade stora förväntningar på hur han och Jocke skulle reagera på varandra. Men de har helt enkelt nonchalerat varandra och inte brytt sig ett dugg om att en kompis suttit i en bur en bit bort.

Det har blåst varenda dag medan de varit här tyvärr, men vi har varit ute ändå, tittat på alla traktorer som finns, alla djur, besökt Trolska Skogen, lekt på flotten och haft det bra. Vi som blev kvar, vad ska vi hitta på nu då? När man städat bort efter besökarna, när luften gått ur……

Det får bli en vilodag idag så kommer vi igen med nya friska takter i morgon. Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>