Sh-t!

Idag kunde jag knappt läsa Expressen! Varför inte det då, undrar kanske vän av ordning. För alla dessa dj-vla orm-bilder! Förrymda pytonormar, kobrabiten man med lägenhet full med ormar…..

Förstod det…..  hur sjutton ska man kunna lita på att det inte ringlar runt någon rymmare,eller frisläppt rackare (tänk bara på alla sommarkatter,  hur vet vi att det inte börjar finnas sommarormar, fy katten jag klarar knappt av att skriva ordet!)

Jag som har fullt sjå att försöka bli av med rädslan för de kopparödlor och snokar vi har här.  Ska jag dessutom börja oroa mig för pyton-, eller boaormar eller andra giftigare arter.

Jag läste om att det vid två tillfällen rapporterats om ormar som kommit upp via toalettstolen…… Tack och lov att vi har tank som ingen kan komma sig in och alltså heller inte kan komma klättrande upp ur toan. Fast man kan aldrig veta med våra maskar…. vi kanske har fått fel sort och de ligger och växer till sig och en vacker morgon när man öppnar locket……oj, då morrar de och försöker komma sig upp i livet. Ack ja!

Idag har jag i alla fall målat 1/3 av taket, sedan for vi och tittade på lampor. Nu är vi så förvirrade att vi tänder en ficklampa istället, det håller ju på att krävas en civilingenjörsexamen, minst, för att klara av att planera belysning för ett rum. Får sova på saken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.