Grått, grått, grått

I dag är det grått ute, vinden blåser och tallbarren flyger i vinden. Som vanligt skulle jag dricka morgonfikat ute, men nu fick jag hålla handen över muggen för att inte diverse luftburet skräp skulle göra en landning i den. Gick in istället och nöjer mig med att titta på sjön från min plats framför datorn.
DSC_0069

Besöket i går gick bra. Direkt jag såg syrrans livskamrats nya dambekant så kände jag en våg av lättnad. Henne kan jag tycka om. Hon verkar robust och står med bägge fötterna på jorden. Vi kunde till och med tala om att hon i sommar försökt hjälpa till med att hålla syrrans älskade trädgård i det skick som syrran alltid hade. Jag grät bara en gång medan de var här och det var när vi tittade på några fotografier. Så, lättnad är känslan. Det kommer att vara möjligt att skapa en ny relation med det nya paret. Vi vill så gärna behålla honom i våra liv.

Vad ska denna dag bära med sig tro? Jag skulle vilja prova att sätta samman en vedförvaring, måttanpassad bredvid spisen, nästan under trappan. Månntro att Livskamraten känner sig beredd att stötta mig i det projektet? Det skulle vara roligt att få skapa något nytt, fint och praktiskt. Ja minsann, på med arbetskläderna och fram med sågen och skruvdragaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.