”Tidig” morgon

DSC_0070Här sitter Jocke och tittar ut genom fönstret på den österlenska slätten. Japp, vi åkte till Österlen igår och Jocke är med oss. Han börjar bli riktigt vittberest den lille  rackaren. Totalt blev det 11 timmar i bilen igår och enda gångerna han protesterar är när vi kör i gupp eller gör tvära inbromsningar. Då kommer ett litet ”pip” från baksätet. Igår satt han till och med och pratade och sjöng en stump där i baksätet. Nu ska vi tillbringa några dagar hos våra goda vänner, kanske åka över till Köpenhamn en vända (då får Jocke i alla fall stanna kvar i det förtjusande gårdshuset). Oj, vad vi ska ha gott och skönt!

Önskar en alla en skön dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>