Så vet du om det är dags att skiljas

Surfar igenom Aftonbladet på Internet. Ser rubriken ”Så  vet du om det är dags att skiljas”. Fem tecken är allt som krävs för att veta om det är dags att kasta ut sin livskamrat efter snart 43 år. Funderar ett tag, ska jag läsa eller ska jag inte läsa?
Är jag beredd att kasta ut honom om vi uppfyller alla fem kriterierna?

Bestämmer mig för att det lättaste är nog att inte ta risken utan skippa artikeln. Jag är ju nöjd (mer än nöjd) som vi har det och vill gärna att det ska bli ”till döden skiljer oss åt”.

Ja, inte värt att ta risken att se om vi uppfyller kriterierna, eller hur? Trams är trams även om det står med fina bokstäver i tidningen.

Idag är det dagishämtning med övernattning hos oss. Alltså dags att använda sig av farmors/mormors privilegium och handla hem ”barnsäker” mat, en prinsesstidning åt lilla fröken att läsa före sängdags och lite god frukt. Visst är det vår rättighet att göra det lilla extra av våra stunder tillsammans?

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Håller med dig: Trams är trams i kvällstidningarna vare sig det handlar om hälsa/ohälsa eller relationer. Rubrikerna är stora och många köper tidningarna och tänker att ÄNTLIGEN ska de få ett enkelt råd om hur de ska bli av med sina problem. Jag ser rött varje gång jag läser ’ballongmage’.
    Nej, ta hand om dig, din livskamrat och den lilla prinsessan och njut av livet som du vill ha det! Kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.