Bok

Idag blev det till att bada i härliga vågor, det blåser visst från alla håll och kanter. Träden vajar åt ett håll, vågorna åt ett annat. Men badar, det gör vi. Man ska ta vara på sommaren så länge vi har den. Några småkryp har jag fångat med kameran. Kopparödlan som stelnade till och låtsades vara död framför mina fötter, den glömde jag faktiskt bort att fota. Man blir så fascinerad av dessa djur som dyker upp överallt, så länge de håller sig utomhus vill säga.
20160808_121157
20160808_152621
Ett litet boktips:
20160808_164458Detta är den andra boken av Jenny Rogneby, kriminolog och brottsutredare och hon har skapat en väldigt annorlunda karaktär i sina böcker. Jag tycker att böckerna är bra, fascinerande, men samtidigt otäcka och lite grand för mycket av en manual för brottslingar för att jag ska gilla dem helhjärtat. Men läs dem, det är de värda!

Jag är en flitig bokläsare och har ju ”alltid” gått på ett och samma bibliotek genom åren. Nu lånar jag på ett annat bibliotek på annan ort och till min stora häpnad så finns där massor av, för mig, nya böcker.Jag har alltid trott att utbjudet är detsamma var man än är, men icke då.

Imorgon blir det gjuta av, jag behöver ett par trampstenar åt mig själv och ska dessutom ge bort 3 stycken. Hoppas bara att det så omtalade lågtrycket inte kommer åt det här hållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>