Ditten och datten

I natt regnade det så häftigt att vi vaknade, det bara vräkte ned. Även i morse regnade det och gissa vad, det kändes skönt. Allt är så underbart när solen skiner men ibland behöver man en dag då man kan städa bort lite, strosa runt och bara småpyssla lite. Efter städningen tänkte jag sätta igång och skruva ihop den möbel/hylla som jag tänker ha i hallen på övervåningen. Men vi hade slut på små skruvar så det blev inget.

Istället åkte vi och handlade. Visserligen både mat och trall och skruv, men arbetslusten var borta, så det blev en fortsatt lugn dag. Sonen har opererat sitt diskbråck idag så det var en orolig väntan på att han skulle ringa efter att han vaknat. Han var nöjd så här direkt efter operationen så då är jag också nöjd. Hoppas han nu snabbt kan rehabilitera sig och träna upp musklerna och framför allt, slipper ha ont. Vi åker hem på fredag så då får vi träffa honom och även fira lilla L och lille J, som båda haft/har födelsedag. Det känns bra.

Nu håller jag på och planerar för torsdagens grillfest. Till varmrätt blir det kebabspett från Levar Hotell, så det vet jag blir bra. Men varken förrätt eller efterrätt har jag kunnat bestämma mig för. Jag funderar på att göra en Philadelphia ostglass med riktigt mycket jordgubbar och smultron på. Även förrätten måste vara något som jag kan förbereda, helst dagen före, eftersom vi ska på studiebesök Merlo Slott på dagen. Jag får väl surfa runt lite på Internet så hittar jag kanske någon bra förrätt.

Jag måste förstås skriva något om Almedalsveckan……..nej varför det? Tala om bortkastade pengar…….. nu låter man vem som helst vara med dessutom. Nej, tig ihjäl.

Festivaler och våldtäkter………….. vad f-n har det tagit åt pojkarna/männen, nej det är inga riktiga män som beter sig så vidrigt åt. Gör en avdelning längst fram för bara tjejer med ett långt ingen mans-land till killarnas sektion. Ibland måste man markera, även om det drabbar alla vanliga, rejäla killar/män, tyvärr. Ibland blir man bara så sorgsen och samtidigt så arg…………………….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.