Åter igen

Åter vid SpanskaVillan. I bagaget har jag gullstav en hel hink faktiskt, rosenskott, funkiaplantor, iris, ja lite av varje av plantor som jag grävt upp därhemma. Svårigheten när man kommer hit är ju bara att det inte finns någon jord. Livskamraten tog spettet och var ut och hackade lite i slänten och hittade faktiskt en liten plätt där det verkar gå att gräva en liten grop. Det får bli platsen för åtminstone en av rosorna. Den andra får stå kvar i vattenhinken så länge.

Det kändes faktiskt lite motigt att åka och lämna mina fina rosor, för att inte tala om pionerna som nu slår ut, den ena efter den andra. Jag skickade sms till några goda vänner och bad att de skulle gå och plocka några stora buketter så några får glädje av allt det vackra.

Men nu är vi här igen och det blåser………….. solen strålar, men det blåser. Jag tog en bok och lade mig i pergolan för att slappa en stund, men helt plötsligt kom det några riktiga vindilar så ett par pelargonkrukor blåste ned från muren. Nu har jag ställt ned allt som kan blåsa iväg och gått in. Tänker ta en riktig slapparkväll i kväll.

Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>