Utanför verkligheten

Just nu känner jag mig som att jag lever i ett parallelluniversum. Här är allt lugnt och stilla, dagarna rinner undan fyllda av pyssel, utflykter och umgänge. Så läser jag i tidningarna, ser på nyheterna och blir varse hur mycket som händer runtom oss. Är det positivt att leva som vi gör? Är det negativt att leva lite på sidan? Vet inte men så är det i alla fall. Nu väntar vi bara på våra gäster. Det blåser fortfarande ute men vi har suttit ute på Calle del Lago och ändå kunnat njuta av kvällssolen.
IMG_20170718_175409 IMG_20170718_175429Utsikten från vår lilla hörna på Calle del Lago. Solen reflekteras så starkt i sjön att bilderna ser mörka ut.

IMG_20170718_181637Vår lilla innergård som bara blir bättre och bättre ju mer jag gjuter och förändrar ”golvet” på platsen.

IMG_20170718_181652Detta är den stora trampstenen som jag gjort och som inte blev så lyckad eftersom jag tryckte ned de vita stenarna alldeles för långt ned. Men jag är ändå nöjd och nu håller jag på och förbereder nästa sten som ska innehålla två runda trampstenar med vita och svarta stenar runtom. Det känns bra tycker jag att det är en ordentlig trampyta.

Ja så har jag det i min egen lilla värld. Jag hoppas ni har det bra i er.

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Hos er är det verkligheten ! Så underbart fint ….
    Och …. DU är en liten myra , helt klart !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.