Tur att Falck finns!

Hann inte skriva något igår, så är det ibland. Jag vill i alla fall berätta hur det gick med kontakten med Viasat. Vid mitt sista samtal på kvällen så fick jag beskedet att de skulle fixa programmeringen av box-id dagen efter. De skulle inte skicka något sms när det var klart utan vi skulle få prova någon gång då och då. Så gjorde vi också, men ingenting hände. Under eftermiddagen började vi undra om det var något ytterligare fel så jag ringde teknisk support på Viasat igen. Den trevlige killen som svarade sade glatt att han skulle ordna det. Jag frågade hur lång tid det skulle ta. Nej, det ordnar jag på en gång blev svaret och så var det gjort. Jaha, var det så enkelt. Nu fungerar TVn i alla fall så inga mer klagomål från mig.

Fast…..idag åkte vi till Birsta och köpte några fler markstenar. Vi hade precis åkt förbi den gamla aluminiumfabriken då jag kände att bilen tappade kraft. Det fanns en liten yta bredvid E4:an så jag svängde in på den och tur var det, bilen bara tvärdog. Så var det, den ville inte alls starta. Det blev till att ringa till Falck och det tog inte lång stund förrän bärgaren Patrik dök upp och hissade upp bilen på sin bärgningsbil. Han hade också ordnat så att en hyrbil kom till platsen och vi kunde lasta över våra markstenar i en tjusig, vit Mercedes. Wow, så skön att köra, så lyxig, vill ha……….!

Så nu har vi en tjusig hyrbil i helgen och det känns bra. Men naturligtvis undrar vi vad som hänt med vår SAAB. Det brukar alltid kosta när något händer med bilen…… och då måste man fatta beslut. Ska vi reparera den eller ska vi börja titta på privat-leasing som vi diskuterat om tidigare. I kväll blir det i alla fall inget beslut. Nu är det dags för fredagsmys! Önskar er en skön helg!

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Har också god erfarenhet av Falck …. Nu har jag inte bilen kvar . Men året innan jag sålde den brakade det liksom ihop i hela framvagnen .
    Efter samtal till Falcks kom det genast en bärgare , som beställde hyrbil , som genast kom ….
    Trodde inte mina ögon !!
    Att det fanns en försäkring , som fungerade så …. utan att ens ifrågasätta !!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, visst är det underbart. Man får omedelbar hjälp, precis som du säger, utan frågor, bara kompetens och rätt hjälp. Det är en jättebra försäkring som jag absolut inte vill vara utan. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.