Slut….

Känner mig helt slut. Har varit i källaren hela dagen och rensat. Jag har tidigare rensat ett hörn och ställt i ordning en arbetsbänk åt Livskamraten. Sakerna som jag då rensade bort, men inte tordes kasta, har stått på ett bord och väntat på att Lk skulle bestämma vad han vill ha kvar och vad som kan kastas. Någon sådan rensning har han inte gjort så idag tog jag och gjorde det själv. Dessutom rensade jag resten av väggen där arbetsbänken står. Milde tid så mycket prylar. En del är vårt (Livskamratens) men det finns fortfarande kvar mycket efter Knutte.
IMG_20170822_103359

IMG_20170822_103435Till exempel denna förbandslåda, komplett med gasbinda och allt. Det sparar jag för att eventuellt använda på den vägg som ska bli min ”museivägg”, där jag ska visa upp en del av de saker som vi hittat här i stugan. Jag kan bara inte förmå mig att slänga bort gamla saker.

När jag hade rensat och krattat ut det översta jordlagret så ville Livskamraten att jag skulle gräva fram avloppsröret…… inte det roligaste, men nu är det gjort så vi vet var det går. På den ytan ska ju vårt ”reningsverk” installeras så imorgon ska jag lägga ut murblocken och markera var väggarna ska bli. Men det känns att det varit tungt arbete, bland annat släpade jag bort en gammal dörr och den var faktiskt  tung, så nu känner jag av ryggen, ja faktiskt hela kroppen. Tur att IKEA-katalogen kom idag! Det passar utmärkt att sätta sig och bläddra i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>