Ny arbetsvecka

Ack ja, ny vecka har börjat. Jag började naturligtvis med en riktig, skön långpromenad med god vän. På promenaden mötte vi barnbarn som var på väg hem till oss för att äta upp  mer av smörgåstårtan, kul. Han var hos oss hela dagen och det bara älskar vi!

Efter promenaden blev det förstås lite slappa tillsammans med barnbarnet och sedan var det dags för tandläkaren, dvs Tandläkarhögskolan. idag blev det rekord, 2 timmar och 40 minuter, jiiipppiii?? Nej, det var jobbigt idag. Jag ska ju få en krona och jag gick därifrån med en temporär krona, nästa vecka ska jag få en annan temporär? och sedan blir det dags för den permanenta kronan. Då blir det fem tillfällen och jag sparar faktiskt en hel del tusenlappar på att gå och låta blivande tandläkare öva sig på mig. Man måste ju ställa upp……

Men nu har jag en blåsa på läppen och ont där han hållit på  och slipa och slipa och slipa. För första gången i mitt har jag haft öronproppar och stora skyddsglasögon på mig hos tandläkaren och de behövdes kan jag säga.

Nej, det blir till att ta en Alvedon och sitta lugnt i soffan i kväll känner jag. Hoppas det känns bättre i morgon.

Önskar oss alla en skön vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.