Det kom surt efter…..

Igår var en bra dag. Idag vaknade jag utan röst, kände mig helrisig, fikade och lade mig på sängen igen. Ja, och nu är klockan nästan halv fyra och jag har just stigit upp. Tydligen var jag lite för aktiv igår så nu kom det ett riktigt bakslag. Ska inte denna förkylning ge med sig någon gång?!

Så, kan inte påstå att jag har så mycket att skriva om. Huvudet känns fyllt med bomull. Alltså är det lika bra att avsluta detta inlägg och önska er en fortsatt bra onsdag. Själv ska jag vispa ihop smet till fläskpannkaka och försöka hålla mig på benen resten av dagen.

4 kommentarer

 1. Ann-Charlotte Johansson

  Ta hand om dig själv i första taget, en och annan macka finns säkert om någon känner hunger Snar bättring / kram

 2. Inga-Britt Gustavsson

  Ojdå ! Jag som tänkte säga … va bra att du har kryat på dig …
  Det där med att tappa rösten …. måste berätta en rolig historia om det . Sann .
  Drabbades av det en gång när jag blev totalt utan röstresurser …
  När jag kom hem till min salig man , som skulle göra kvällsmat . ( Kokt korv med bröd . Hans specialitet ! Han gick nära mig … helt framför ögonen , visade upp två fingrar och frågade :” Vill du ha en eller två korvar ” ? Han trodde nog att jag var dövstum !
  Förresten …. har du fått mitt mail …. Du vet . jag är inte helt sams med den här tekniken !
  KRYA PÅ DIG !

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Haha, det är inte lätt att vara utan röst. Det fungerar bra med mejlen. Snart ska jag börja sy. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>