Suck

Det har inte varit en speciellt aktiv dag idag, skulle jag vilja säga. De behövde inte dra till frakturen utan det räckte med att gipsa direkt. Men man upptäcker snart varför man har två händer, man använder nämligen bägge, oftast utan att tänka på det.

Jag som haft datorn som ett arbetsredskap upptäcker ju hur snabbt man skriver med bägge, jämfört med när man bara har tillgång till en. Ändå skriver jag nog faktiskt fortare med en än vad många som använder pekfingervalsen gör (se där, lite ”skryt”).

Det har alltså varit en ganska lugn dag idag. Kaffe med god vän är allt som varit. I övrigt har jag låtit gipset stelna i lugn och ro. Roligare än så har det inte varit så jag har inget att skriva om. Ja, Trump har förstås varit ute och yttrat sig igen. Måtte någon ta hand om honom snart, ge honom en stor, röd knapp som utlöser en massa plingande så kan han få sitta i ett hörn och trycka på den så ofta han vill.

20180111_201538 (1)

Nygipsad

2 kommentarer

  1. Anncharlotte Johansson

    Sucka mitt hjärta men brist ej ???? Mina barnbarn har nån liknande plingande knapp, ja dom finns, bra idé ????????????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>