Mysigt

Tänk så vana vi är vid att ha det bra. När det blåser som det gör idag, så kan jag tänka; mysigt, nu kan jag kura ihop mig härinne. Behöver inte tänka på att göra något speciellt, vara aktiv eller så. Bara vara inne och kura. Skönt.

Men till veckan blir det fullt upp. Vi ska ha två småttingar här från måndag till torsdag så då blir det aktiviteter. Denna gång blir det Livskamraten som får vara mest aktiv, jag har ju laga förfall. I dag har jag också ställt lite krav på vår Inneboende så nu är de sista julgardinerna nedtagna och nya sitter uppe. Det är också skönt. En bra dag idag alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>