Lite tungt

Idag har det varit en mentalt ansträngande dag. Jag har nämligen rensat ”barnens” leksaker och då menar jag våra egna barn och alla sju barnbarns saker. Det är lättare att rensa bort de saker som de vuxit från, men alla saker de gjort själva; ritat, klippt och klistrat. Det svider i hjärtat (själen) att kasta bort.

Men nu finns ingen pardon. Allt ska bort för nu ska huset säljas. Vi har fattat vårt beslut och ska bo i SpanskaVillan ett tag. Vi kan ju välja att flytta tillbaka om några år kanske, men nu ska vi kasta loss. På ett sätt underlättar det rensningen när man vet att det enda som ska vara kvar är det som vi ska ta med oss. Men alla sopsäckar, alla lådor som står och väntar på att bli bortforslade……. Jag hade planerat att vi skulle ta en vända till Återvinningen idag, men Livskamraten sade nej. Vi ska ta det på måndag. Just nu är han lite seg, min raring, men det är bara att bita ihop. Vänta bara tills jag kan köra bil igen, då ska det transporteras!

 

8163663-angry-cartoon-wife

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Känner igen det där med barnens teckningar och sånt …
    Men när vi flyttade från radhus till lägenhet , sa våra barn bestämt : Spara inte nån skit från när vi var små ….. Det slänger vi bara sen ! Vi vill inte se det !
    Tänk , jag tror att dom har alldeles rätt !!
    Kör till tippen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.