Kärlek

Kärlek finns i många former; mellan man och kvinna, mellan förälder och barn, mellan husdjur och matte/husse. Men inget går upp emot kärleken till / från barnbarn till en mormor/farmor. Helt överraskande fick vi barnbarnsbesök idag, på Alla Hjärtans Dag. Vi åt lunch ute på servering, pannkakor med glass till de små och hamburgare till oss större. Sedan tog vi skranorna med upp till Bräntebacken och barnen åkte. De åkte, åkte och åkte och jag höll på att frysa ihjäl där jag stod och väntade högst upp i backen. Det är som rackarns att man inte vågar utsätta handleden för några risker ännu. Jag får fortfarande använda handledsskena när jag ska göra något tyngre.

Men vi tog fika mitt i backen, riktigt onyttigt sådant med både dammsugare och hjärtformade geléhallon. Som nyttighet hade jag också med äpple och banan förstås. När vi kom hem så var det bråttom med middagen så medan jag fixade den (rester) så satt barnen och klippte ut vackra hjärtan åt var och en i familjen. Mitt hjärta smälter! Jag älskar dem punkt och slut.

Jag skulle ju visa en bok som jag tyckte var bra. Denna bok alltså: Jag ser dig av Clare Mackintosh. Vilket drama hon målar upp och slutet – slutet, jag säger bara det!

20180212_113128

2 kommentarer

  1. Britta

    Så mysigt ni har haft det! Solen visade sig också idag – äntligen! Ja, det är något alldeles speciellt med barnbarnen. Hjärtat smälter. Tack för boktipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.