Sportlov

Nu har vi sportlov. Så i morse tog jag med två av de mindre barnbarnen för lite ”hemligt” kul. Bara vi tre och jag ångrade mitt tilltag redan när jag kom till första backen på vår lilla väg. Där fastnade jag nämligen, så mycket snö var det på vägen. Jag försökte köra framåt, nej det gick inte, backade, körde fram. Det fanns absolut ingen ”sömsmån” på sidorna utan där fanns bara de höga snövallarna. Jag höll på nästan 10 minuter innan vi kom oss iväg. Inte så glad var jag även om barnbarnen började diskutera vem som skulle få berätta det roliga för mamma och pappa.

Jag hade programmerat in vägen dit vi skulle och först kändes det som att vi var på väg åt rätt håll. Men när vi var mitt inne i Sundsvalls centrum och fröken GPS meddelade att ”nu är vi framme” så insåg jag att vi var helt fel ute.

Okey, bara köra iväg mot närmaste berg, vilket visade sig vara Södra Berget och vi skulle ju iväg till Norra så det blev bara till att vända och köra åt, vad jag hoppades var, rätt håll.

Fram kom vi och där fick vi åka bandvagn. Roligt var det så vi blev nöjda. Det blev ett roligt slut i alla fall på vårt ”hemliga” äventyr. Nu har vi ätit lunch och de är ute i slalombackarna så då passar jag på att ta det lugnt.

20180308_115221Roligt nöje, att för första gången få åka bandvagn.

20180307_163130Här skottar vi tak eller en del gräver snökojor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.