Tillbaka igen

Ibland rusar tiden iväg så man inte hinner med det man brukar hinna! Så har det varit denna månad som vi bott här i SpanskaVillan. Nytt tak, ny parkering, ny terassrabatt…….plus värmen. Det har dränerat oss på kraft skulle jag vilja säga. Aldrig har jag upplevt att värmen sugit musten ur oss så totalt. Vad har vi då gjort här?

Varit på loppis till förmån för en skola i Ghana. Till min stora förvåning köpte tre av oss fyra tanter kläder! Det händer inte ofta på loppis för min del, men nu fick jag tag på en tunika, som jag redan känner kommer att bli en favorit, och en byxdress, ni vet en sådan som ser ut som barnens lekdressar. Jättemysig och jag såg faktiskt inte ut som en tvättsäck som man snört ihop med ett rep på mitten. Nej, jag känner mig fin i den. Vidare, varit ute med husbilen fyra nätter, och så roligt det är!

Fick tag på  ett par väggskärmar på IKEA, någon speciell kollektion, och har målat dem gröna för att använda som fönsterluckor. Helt otroligt att jag fick tag på dem, passar jättebra och det kommer att bli så bra, så bra.

Så har vi suttit i skuggan och lyssnat på fågelsång. Fåglarna verkar helt lyriska över den tidiga värmen och sjunger och kvittrar väldeliga. Det känns alltså bra att ha tagit steget fullt ut och flyttat. Jag hoppas verkligen att de nya ägarna mår bra i ”vårt” gamla hus.

Nu har vi studentuppvaktning, skolavslutning och släktträff att se fram emot inom ett par veckor. Vi ser fram emot allt med spänd förväntning. Må så gott alla snälla människor! De som har rasistiska åsikter, kvinnofientliga åsikter, våldsamma tendenser kan gärna få må lite sämre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>