Byggsväng

I morgon kommer hantverkarna tillbaka. Fulla av kraft och arbetslust? eller kanske helt slut av att ha varit hemma och stökat? Det är bra att de kommer; fönstren står och väntar på att bli uppsatta, men samtidigt så blir det slut på lugnet och friden här. Taket kommer vecka 30 och det ska bli så skönt att få göra ett avslut.

Idag skulle jag på loppisrunda med mina tanter här, men jag kände mig så stressad att jag avböjde och istället var jag hemma och målade klart ena halvan av altanräcket. Sedan åkte vi till Birsta, skulle handla grill och födelsedagspresenter åt två barnbarn. Vi hade absolut ingen fantasi så vi enades om att istället göra en utflykt med de små till leksaksaffären och låta dem välja en present var…………. obetänksamt? jajamän!

Vi hittade i alla fall en fin grill som nu står i bilen och väntar på att få bli transporterad till sin plats i det nya uterummet. Vi orkar faktiskt inte gå och hämta den, så varmt är det!

bild4I år har jag en hel del Cannor som har övervintrat. De har blivit lite misskötta under alla byggnationer men nu verkar de komma igång med blomningen. Härligt!

bild3Snart är det dags att måla på murväggen. Det ska bli när taket är lagt för då blir ju ytterväggen en innervägg. Då håller den sig lite fräschare kanske.

bild1Idag blev alltså det undre räcket målat, men än är det mycket kvar…….

Hur sjutton hamnade vi i denna byggsväng?

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Alltså !! Va ni håller på ?! Jag förstår inte all er byggnation …. Hur många tak ska ni ha ? Och var ?
    Du får lägga ut en bild sen , så man kan få en uppfattning om residenset !
    Kram till er båda !

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Haha, ja detta hus är inte lätt att förstå…… men jag ska lägga ut en bild, men man får aldrig med alla delar på en bild, så är det bara. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.